Pharrell Williams optræder i ny Chanel kortfilm med Cara Delevingne.
SPONSORERET indhold

Pharrell og Cara synger duet i ny Chanel-film

Der er både historie, glamour og lækker lyd på spil, når Karl Lagerfeld d. 1. december sender sin nyeste kortfilm på gaden. En film, der har til formål at hylde den seneste særkollektion, det franske modehus har som tradition at sende på gaden forankret i et særligt område eller historisk detalje.

Foto: Chanel
25. nov. 2014 | Mode | Eurowoman

Videoen, der har fået navnet 'Reincarnation', har fornemme navne på rollelisten. Cara Delevingne, der ellers er kendt for sine provokerende tatoveringer, og Pharrell Williams, der både privat og professionelt har en stor stjerne hos Chanels chefdesigner, spiller med i den elegante kortfilm. Men de to stjerner spiller ikke blot med, de synger også med. Pharrell selv har skrevet sangen 'CC the World' til lejligheden og sammen med topmodellen begiver han sig ud i en duet.

Filmen kredser om en klassisk Chanel-fortælling. Nemlig hvordan den ikoniske Chanel-jakke blev til.I filmen møder vi Gabrielle Chanel aka Coco, som igen spilles af Geraldine Chaplin på en ferie i Salzburg i 1954. Her møder hun elevatorføreren, som spilles af ingen ringere end Pharrell, og som er iført den uniformsjakke, der blev inspirationskilden til den klassiske Chanel-jakke, der siden er blevet et signatur-item i det franske modehus' historie.
Det er ikke første gang Karl Lagerfeld vælger at tage udgangspunkt i et stykke af modehusets historie til sin kampagne.

"Det var på tide at vise oprindelsen af Chanel-jakken, inspireret af elevatorførerens på hotellet nær Salzburg i 1950'erne (...) 'Reincarnation' er historien om elevatorførerens jakke, som bliver genskabt som et tidløst stykke beklædning til kvinder, siger Karl Lagerfeld i en pressemeddelelse.

Cara Delevigne kommer ind i billedet i filmen efterfølgende i en drøm, hvor Pharrell har skiftet arbejderlivet ud med titlen som tidligere hersker af Østrig, Franz Joseph, mens Cara Delevingne spiller rollen som hans kone, kejserinde Elisabeth iført stort skrud og med højt hår."Der er et strejf af pop art i den", sagde Lagerfeld selv i et interview sidste uge ifølge Women's Wear Daily, da han lagde sidste hånd på det syv minutter lange værk.
"Det er ikke tænkt som en historisk rekonstruktion eller noget tungt i den stil. Den er let og sjov," sluttede han.

Glæd dig til at se filmen, der bliver offentliggjort i sin fulde længde 1. december – selvfølgelig også her på sitet.

LÆS OGSÅ: Du skal ALDRIG sælge en Chanel-taske.

LÆS OGSÅ: Lagerfeld lancerer sig selv som... Barbie!

LÆS OGSÅ: Topshop har indgået yderst overraskende og spændende samarbejde