Ørken i Utah

Foto: Privat Utahs ørkenlandskab.

Rejsetips til Utah, USA

Veronika Heilbrunner: "Det var en drøm, der gik i opfyldelse"

Du kan godt gøre plads i kalenderen og begynde at planlægge din næste drømmeferie. Vi har bedt Veronika Heilbrunner om rejsetips til Utah, dele feriebilleder og give dig insidertips til, hvor du skal spise, danse, og alt det indimellem. Det eneste du mangler, er flybilletten.

Hvem

Veronica Heilbrunner, 36, medejer af og kreativ direktør hos onlinemagasinet Hey-woman.com

Hvor

Utah

LÆS OGSÅ: Venindetur til New York

Hvorfor

– Jeg har været besat af indianerkulturen, siden jeg var lille, og en tur til Navajo-folkets område i USA har stået meget højt på min rejseliste. Flyv til Las Vegas, lej en bil, og kør ud i Utahs ørkenlandskab. Du kan også flyve til Los Angeles og køre derfra, hvis du vil udvide turen lidt.

Bo

 Hotel Amangiri er omgivet af storslået natur og et af de smukkeste steder, jeg nogensinde har været. Det var en drøm, der gik i opfyldelse, og levede i den grad op til forventningerne.


Aman.com/resorts/amangiri

Spis

– Det skønne ved Amangiri er, at det ligger fuldstændigt øde, så du spiser alle dine måltider på hotellet. Maden er helt fantastisk med pandekager og granola med frugt til morgenmad, tortillachips med guacamole, pizza og tuntacos til frokost og mac'n'cheese med trøffel til aftensmad. Og så margaritas dagen lang.

Tag med hjem

– Sørg for at tage en drømmefanger med hjem. Hver
aften lægger hotellet en lille gave på din pude, og drømmefangeren var min favorit.

Overraskelsen

– Vores bil brændte sammen på en køretur i området, men vi var så heldige, at der kom en sej cowboy forbi og hjalp os. Det viste sig, at han ejede baren The Buckskin Tavern i Fredonia, som var en gemt skat i det tørre landskab.
2321 N Main Rd, Fredonia

LÆS OGSÅ: Rejseguide: Besøg den amerikanske sydstatsperle Savannah

Besøg

– Tag forbi Horseshoe Bend Canyon, men husk at have gode sko på og rigeligt med vand i tasken. Jeg glemte begge dele og var ved at gå til i varmen. Men i det mindste så jeg chik ud i min Céline-kjole. Horseshoebend.com

Pak

– Du har ikke brug for meget andet and cowboyshorts, T-shirts og sneakers til de mange vandreture i ørkenen. Ellers skal du bare pakke solcreme og en bikini til poolen på hotellet, som er den smukkeste, jeg nogensinde har set. Nå ja, og så en god bog selvfølgelig. Jeg kan varmt anbefale The Mitford Girls af Mary S. Lovell.

Billederne er et udvalg af private feriebilleder.

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide og Kvinder du skal kende