Rosie Huntington-Whiteley Jason Michael Statham gravid
SPONSORERET indhold

Hun har 6,8 mio. følgere på Instagram, er Victoria's Secret-model - og nu er hun også gravid

29-årige Rosie Huntington-Whiteley venter sit første barn med skuespilleren Jason Michael Statham. Se hvordan de annoncerede det her.

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: All Over Press
10. feb. 2017 | Mode | Eurowoman

Det kommer vist ikke bag på nogen, at der er et kæmpe "baby boom" i kendisland for tiden. Forleden var det Beyoncé, der annoncerede sin graviditet med et noget så overdådigt billede, og nu er det den britiske topmodel Rosie Huntington-Whiteleys tur.

LÆS OGSÅ: "Jeg troede slet ikke, at jeg havde mulighed for at blive model, fordi jeg havde former"

Rosie Huntington-Whiteley har været model siden hun var 16 år gammel og har arbejdet for alt fra Burberry og Versace til Givenchy og Louis Vuitton. I flere år har hun været Victoria's Secret-model og er især blevet beundret for hendes smukke former. Om netop hendes krop har Rosie Huntington-Whiteley udtalt følgende til Net-a-Porters magasin, "The Edit", i April 2015:

- Jeg begyndte som model, da jeg var 16, hvilket bare er skørt, og når jeg gik til castings så de på mig og sagde: "Hun ser for sund ud!" og det skulle være dårligt? Så jeg tænkte: ”Jamen tak! Det tager jeg som et kompliment”, sagde Rosie Huntington-Whiteley til The Edit.

Rosie Huntington-Whiteley ser ud til at være godt på vej i graviditeten og som om denne ene glædelige nyhed ikke skulle være nok, så er det også i år, at Rosie Huntington-Whiteley og hendes forlovede, Jason Michael Statham, skal giftes. Stort tillykke herfra!

LÆS OGSÅ: Vogue sammenligner dansk upcoming model med Cara Delevingne

LÆS OGSÅ: Lotte Barnholdt og Cim Mahony har været sammen, siden de var 14 og 16 år

LÆS OGSÅ: Få håret fra By Malene Birger-showet og hør hvad det pinligste, der er sket for Aia Busk, er