Fyrstinde Grace af Monaco
SPONSORERET indhold

Her er 11 skønhedsprodukter, som er selv en dronning værdig

Ansigtsmasker af 24 karat guld, et hårspænde med en vaskeægte perle på og en øjencreme med diamantpartikler. Dét må da siges at være luksus, hva'?

Af: Julie Bruun Lund Foto: Getty Images
15. apr. 2020 | Mode | Eurowoman

Elizabeth 1. malede sine læber røde, Marie-Antoinette pudrede sine parykker med mel, og Grace Kelly brugte parfumen Fleurissimo fra Creed, som fyrst Rainier fik lavet til hende efter duften af hendes brudebuket. Du er hverken efterkommer af den ene, den anden eller den tredje, men forsøger at gøre dem kunsten efter og smører ansigtet med guld og diamanter. Her er din guide til at se ud, som om du har blåt blod i årene. 

24k Gold Mask Shadow.jpg

Guld i mund

Du elsker at smøre ansigtet ind i 24 karat guld, mens solen står op, for det klæder dig og er en dronning værdig. Du fordeler masken fra Peter Thomas Roth i et jævnt lag og lader den virke og skinne i 5-10 minutter, mens du drikker te af den Flora Danica-kop, du har arvet af din mormor. Den udglatter de porcelænsfine linjer og giver din hud fylde og en udstråling, der kan ses fra Amalienborg og helt over til Operaen.

24K Gold Mask fra Peter Thomas Roth, 695 kr.

L’Heure Bleue, edp 75 ml fra GUERLAIN.jpg

Duften af dronning

Elegant og mystisk. Sådan dufter L’Heure Bleue, der er skabt af Jacques Guerlain i 1912. De fløjlsbløde og let pudrede noter af bergamotte og viol, neroli og vanilje har altid talt til dit royale hjerte. Du bruger duften flittigt og føler den ekstra meget efter, du har set The Crown og har opdaget, at du deler den med selveste dronning Elizabeth 2. 

L’Heure Bleue, edp 50 ml fra Guerlain, ca. 700 kr.

LÆS OGSÅ: Marianne Schrøders favorit deo er naturlig, effektiv og aluminiumsfri

Hair Spray fra ORIBE.jpg

Grace Blanc 10-karat Gold Pearl Hair Slide fra SOPHIE BILLE BRAHE.jpg

 

Chignon-chic

Håret skal sættes klassisk op i en knold i nakken med et fransk twist, have rigeligt med hårspray og pyntes med et smukt hårspænde, som kronen på værket. Det giver den lange aftenkjole et mere elegant og sofistikeret udtryk.

Superfine Hair Spray fra Oribe, 295 kr. (øverst) og Grace Blanc 10-karat Gold Pearl Hair Slide fra Sophie Bille Brahe.

biomagic biologique recherche.jpg

Magi på tube

Du skal til fest på slottet eller det, der ligner og konstaterer, at din hud trænger til kærlighed. Et kvarter, og et tyndt lag af Biomagic-masken fra det franske kultmærke Biologique Recherche fordelt i hele ansigtet, senere, og dit spejlbillede kvitterer med mindre synlige porer, en mere ensartet hudtone og en glød, der er til at få øje på. 

Biomagic Mask fra Biologique Recherche, 807 kr.

 Un Cover-Up fra RMS.jpg

Cover-up

Makeuppen skal holdes naturlig med fokus på en flot hud og masser af glød. Du kan godt lide skandi-looket og nøjes derfor med at dække ujævnheder med en let concealer-foundation, give kindbenene lidt shine med en highlighter og æblekinderne lidt farve med en blush. Til det bruger du produkter fra yndlingsmakeupmærket RMS, hvis cremede konsistenser smelter smukt ind i huden.

Un Cover-Up fra rms, 310 kr., Lip2Cheek i farven Modest fra rms, 299 kr., Magic Luminizer fra rms, 330 kr.

LÆS OGSÅ: Karla Alajdi Neitzel har fundet produktet, der gør hendes vipper længere, tykkere og mørkere

L’Absolu Rouge Cream i farven Caprice fra LANCÔME.jpg

Røde læber

Elizabeth 1. havde fat i den lange ende, da hun i 1600-tallet malede sine læber røde med bivoks og kviksølvsulfid. Hun vidste, at med dem kommer styrke og elegance. Det samme ved du, og du benytter dig flittigt af den røde læbestift – minus bivoksen og det giftige kviksølvsulfid, naturligvis. Du holder makeuppen neutral og lader læbestiften komme til sin ret. Favoritten er Lancômes klassiske af slagsen. Den lægger sig flot og fås både i en mat, cremet og blank version.

L’Absolu Rouge Cream i farven Caprice fra Lancôme, 265 kr.

chanel le vernis pirate.jpg

Vernis til fingerspidserne

Du er sofistikeret til fingerspidserne og går ingen steder uden at lakere dem i yndlingsfarven Pirate fra Chanel. Den ikoniske neglelak har den smukkeste røde farve med blå undertoner, som matcher din skandinaviske hudtone og blodet i dine årer. 

Le Vernis i farven Pirate fra Chanel, 220 kr.

cbd eye mask.jpg

Black diamond

En øjencreme med diamantpartikler? Ja tak, sagde du første gang, du hørte om den eksklusive sag fra 111 Skin. Og du har brugt den lige siden. Ikke nok med, at den taler til dit ekstravagante jeg, den lever også op til dine forventninger om en øjencreme, der både lysner og styrker øjenomgivelserne.

Celestial Black Diamond Eye Cream fra 111 Skin, ca. 1.500 kr.

LÆS OGSÅ: Her er de 20 vigtigste skønhedsprodukter, din krop vil takke dig for

Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge Firming Concentrated Serum fra SISLEY.jpg

Et ansigtsløft

Du kan egentligt godt lide de spor, alderen sætter på din hud, men alt med måde, ansigtet behøver jo ikke ligefrem at ligne draperede gardiner. Huden må gerne strutte og føles fast, og derfor investerer du lidt af apanagen i et godt serum, der giver fylde til ansigtet og får kindbenene til at syne af mere. Det er jo en slags investering i din fremtid, forsikrer du dig selv.

Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge Firming Concentrated Serum fra Sisley, 3.489 kr.

Advanced Night Repair PowerFoil fra ESTÉE LAUDER.jpg

A night off

Du er træt efter nytårskure og gallamiddage og trænger til en friaften i selskab med dig selv, den sølvfarvede ansigtsmaske fra Estée Lauder og en Campari, som var dronning Ingrids yndlingsdrink og derfor også din. Maskens indhold af hyaluronsyre og mærkets anerkendte Advanced Night Repair serum giver din hud fugt, så den føles blød og spændstig, og du er som født på ny. De røde kinder sørger Camparien for.

Advanced Night Repair PowerFoil fra Estée Lauder, 759 kr. for 4 stk.

Anbefalet til dig