Andrea Rudolph
SPONSORERET indhold

Andrea Rudolph: "Den er en lille mirakelmager, og jeg kan ikke huske at have mødt et menneske, som ikke kan lide den"

Her får du Andrea Elisabeth Rudolphs tre bedste opfindelser, hvis hun altså selv skal sige det. Find notesbogen frem.

Af: Marie Lodberg Foto: Claudia Vega
27. feb. 2019 | Mode | Eurowoman

Facial Oil

– Den er en lille mirakelmager, og jeg kan ikke huske at have mødt et menneske, som ikke kan lide den. Den giver så meget smidighed, fugt og glød til huden med alle dens gode egenskaber, vitaminer og mineraler. Det er et meget simpelt produkt, og tit er det simple bare godt. Samtidig har den vist sig også at være vejen til venskaber på den anden side af jorden i det samfund, som høster vores acaibær i regnskoven i Amazonas.

Facial Oil

Facial Oil, Rudolph Care, 795 kr.

LÆS OGSÅ: Her er hårbørsten, du kan bruge "hundrede gange om dagen uden at slide"

Body Lotion

– For sådan en gammel klorhund som mig, der har brugt så mange timer i et udtørrende svømmebassin, er den virkelig det produkt, jeg har ledt efter, siden jeg var teenager, hvor jeg var så ked af og flov over min meget tørre hud. Alle cremer var helt ekstremt fede og fedtende og lagde bare en hinde uden på. Jeg havde brug for noget, som var let, hurtigt absorberende, men med en lang effekt. Det er ved gud ikke er nogen billig bodylotion, men den er her stadig, efter 10 år, fordi den bliver solgt igen og igen, og andre også er glade for den.

Body Lotion
Body Lotion, Rudolph Care, 395 kr.

LÆS OGSÅ: Cim Mahony: Sådan redder du dine tørre spidser uden at klippe håret

Solcremerne

– Den serie er jeg sindssygt stolt af, for der føler jeg for alvor, at vi har skabt noget banebrydende. Det lykkedes os at komponere en solserie, hvor vi er kommet i mål på konsistens, og selvfølgelig beskytter de effektivt mod solens skadelige stråler. Solprodukter er et need to have og ikke et nice to have, fordi du bliver nødt til at beskytte dig mod den her farlige sol. Vi har skabt cremer, der er så lækre at bruge, at de føles som nice to have.

Solcreme
Solcreme, Rudolph Care, 185 kr.

Anbefalet til dig