LISBETH ØSTERGAARD:

LISBETH ØSTERGAARD:

Sådan opnår jeg velvære med vinterbadning og skønne hudplejeprodukter

Lisbeth Østergaard elsker havet. Derfor hopper den 41-årige tv-vært i det året rundt, og det giver hende en følelse af at få luftet ud på øverste etage og være i ét med naturen. Derfor mener Lisbeth Østergaard, at vi skal huske at passe på bølgen blå.

Det prikker i hele kroppen og lader hende op, når Lisbeth tager et dyp i det store blå. Året rundt elsker den 41-årige tv-vært at begynde dagen med en tur i havet - og særligt vinterbadning hjælper hende til at få et kick. Derfor vil hun også gøre sit for at passe bedre på havet og dets blå gaver for ”uden havet, intet os”.

”Vi sætter jo et aftryk i alt, hvad vi gør. Vi påvirker allesammen verdenshavene. Hvis vi bliver ved med at behandle det, som vi gør nu, så ender vi jo allesammen med at bade i sådan en dejlig grøn-blå tyk suppedas, og det er der jo ingen, der gider,” siger Lisbeth Østergaard.

Derfor vælger tv-værten også gerne produkter til i sin hudplejerutine, som er blevet til med omtanke for netop havet.

”Jeg er virkelig glad for Biotherm. Det er nogle pissegode produkter, og jeg føler, de effektivt plejer min hud og gør den blødere,” siger hun.

Lisbeth Østergaard bruger Life Plankton Elixir Serum og Blue Therapy Uplift dagcreme, som giver en fugtet og fastere hud med en smuk glød. For at beskytte huden mod solens stråler sværger hun til Waterlover Sun Milk SPF 50, som er svanemærket og til dem, der gerne vil beskytte huden med respekt for havmiljøet.

”Jeg elsker, at mange af ingredienserne i Biotherms produkter oprindeligt kommer fra havet, men bliver reproduceret for at minimere belastningen på de økosystemer, de kommer fra. Med deres nye brandplatform ’Live by Blue Beauty’ ønsker de at sætte fokus på, hvordan de giver tilbage til havet med deres forskellige projekter – både på verdensplan men også herhjemme – og tager ansvar for brugen af jordens resurser, og det synes jeg er prisværdigt,” siger tv-værten.

Et kick fra bølgen blå

At passe på havet er en ambition, som Lisbeth Østergaard deler med Biotherm. Hun kunne faktisk ikke forestille sig et liv uden havet og det kick, det giver hende. Men hun kan være urolig for, om vi gør nok for verdenshavene, som det ser ud i dag.

”Jeg tror, der er mange, der stadig ikke aner, hvordan det står til. Men vi skal alle sammen passe på havet. Hvis der ikke er noget hav, så er der ikke noget os. Det er vores alles store, blå lunge. Og den har vi et ansvar for at passe på.”

70 ÅRS HUDPLEJE-EKSPERTISE

LBBB-LOGO_1110x569px6[77].pngnyt.png

Biotherm bygger på 70 års hudplejeekspertise og har været erklæret WaterLover siden 2012.

Med brandplatformen Live by Blue Beauty forener de ønsket om til at skabe effektiv hudpleje med en forsat stræben efter at bliver mere og mere miljøbevidste.

Læs mere www.Biotherm.dk.

Lisbeths 3 favoritprodukter fra Biotherm

Produkt-packs-stor.jpg1.jpg

  • Life Plankton Elixir Serum 50 ml
  • Blue Therapy Uplift Day Cream 50 ml
  • Waterlover Sun Milk SPF30 200 ml