Sara Sievers bolig garderobe

Foto: Luka Roné Sæt fra Kokoon.

Et kig i garderoben hos Sara Sievers

Sara Sievers: "Jeg kan have dem på hele dagen – og natten"

Sara Sievers, 39, er direktør i tøjvirksomheden Kokoon, og har en garderobe fyldt med silke og enkle snit, som fungerer til hverdag og fest.

Sara Sievers elsker kvalitet. Især silke og fine print fylder i klædeskabet, mens komfortabelt tøj bliver vægtet højt i hver­dagen som mor til tre.

LÆS OGSÅ: "Det kedeligste ved at være designer er, at de fleste stadig køber sort tøj fra Zara"

STIL

– Jeg er vild med kvalitetsmaterialer og enkle snit med flotte detaljer. Det er tidløst og dur altid. Min stil er klassisk med et tvist, og jeg prøver at balancere mellem det feminine og maskuline.

INSPIRATION

– Jeg finder min inspiration alle steder. Det kan være gennem veninder, arbejde, magasiner, film og på nettet.

Sko fra Wood Wood, Yvonne Koné og Dries Van Noten.

FAVORITDESIGNER

– Jeg kan rigtig godt lide designere, som holder fast i deres DNA trods skiftende luner, og jeg holder derfor meget af Nanna Søbirk, som er designer for Kokoon. Jeg har også stor respekt for Stine Goya, Freya Dalsjø, Tilde Bjerregaard, der står bag Clouds, og Katrine Agger fra AF Agger.

HVERDAG

– I hverdagen har jeg altid noget komfortabelt tøj på. Det er typisk brede silkebukser med en silketop og eventuelt med en jakke, blazer, kåbe eller lignende over. Det er både simpelt og let.

Jakke fra Kokoon.

FEST

– Jeg er ikke så god til et traditionelt feminint festoutfit, hvor man skruer op for kavalergang eller viser ben. Mit festlige tøj er faktisk nogenlunde det samme som til hverdag, jeg tager dog måske en hæl, et par øreringe og en taske på til – accessories kan gøre meget.

Fine skønhedsrutiner.

SIKKER VINDER

– Denne sæson skal jeg være i silke fra top til tå. Det er et naturligt materiale, og så er det temperaturregulerende. Jeg elsker lag på lag, og med silke kan jeg let tage af og på, alt efter om vi får lune eller kølige forårsvinde.

Tasker fra Marni og Acne Studios.

UNDERTØJ

– Jeg holder meget af Yasmine Eslami. Hun laver gode og enkle bh’er med god støtte.

SKO

– Jeg er rigtig glad for Yvonne Konés sko. Hun har sko både til hverdag og fest, og så bruger hun altid en smuk farvepalet. Hendes sko er i god kvalitet, så jeg kan have dem på hele dagen – og natten, hvis der skulle være behov for det.

Jakker fra Acne Studios.

SMYKKER

– Jeg elsker smykker og ønsker mig altid flere. Jeg går ret meget med de samme hver dag: Mine øreringe fra Olga Bonne og min vielsesring fra Sofie Bille Brahe. Til fest elsker jeg Sophie Buhais smukke, skulpturelle smykker.

Klædeskabet er fyldt med silke og florlette materialer.

MIN GARDEROBE ER FULD AF

– Toppe, jakker og strømpebukser. Jeg er en frossenpind, så jeg har altid strømpebukser under mine bukser om vinteren. ­Jakker er perfekte til at løfte et outfit, og toppe er bare altid gode.

Bluse fra Nué Notes.

I TASKEN

– Det er nok nemmere at spørge, hvad jeg IKKE har i min taske, der er nemlig alt – børnetegninger, papirer, cykellygter, computer, læbepomade, pung, kuglepenne og selvfølgelig nøgler og telefon.

Sara bruger de fine øreringe fra Sophie Buhais til at pifte et enkelt outfit op.

BUTIKKER

– Når jeg skal shoppe, så kigger jeg oftest på Frederiksberg eller Nørrebro. Jeg synes klart, at butikker som Jerome Vintage i Tullinsgade, Black og Fillo på Gl. Kongevej og Mr. Larkin på Nørrebro er et besøg værd.

Udover silke fylder strik og toppe også en stor del i Saras klædeskab. Sko fra Yvonne Koné. 

BEDSTE KØB

– Mine gamle Saint Laurent-støvler med træhæle, som er 8-9 år og fra der, hvor det var Yves Saint Laurent. Jeg elsker dem stadig.

Smykker fra Georg Jensen, Sophie Bille Brahe, Sophie ­Buhai og Olga Bonne.

DÉT SKILLER JEG MIG ­ALDRIG AF MED

– Jeg er ikke så nostalgisk anlagt på det punkt. Historien har vist, at jeg skiller mig af med hvad som helst. Dog har jeg en sort persianerpels, jeg har arvet fra min mormor, som jeg regner med at beholde. Og ligegyldigt hvad der sker, så håber jeg da heller ikke, at jeg skiller mig af med min vielsesring.

Sommerfornemmelser. Hat fra Hermés og skjorte fra Kokoon.

GOD STIL

– For mig handler god stil mest af alt om evnen til at være sig selv og have en god udstråling. Men ellers synes jeg, at kvalitet og materialer betyder meget.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil og Sko