Sidsel Marie Bøg: "Den er god mod fine linjer og sætter gang i blodcirkulationen"
SPONSORERET indhold

Sidsel Marie Bøg: "Den er god mod fine linjer og sætter gang i blodcirkulationen"

Hårstylist og makeupartist Sidsel Marie Bøg giver sin hud masser af fugt, kinderne lidt farve og kindbenene highlighter – og så føler hun sig allersmukkest, når krop og sind er i balance.

Af: Sine Gerstenberg Foto: PR & Privat
24. jul. 2020 | Mode | ALT for damerne

Hun er kendt som en multikunstner i skønhedsbranchen, men privat lægger Sidsel Marie Bøg kun lidt makeup og føler sig smukkest, når hun har dyrket yoga og fået frisk luft. Til gengæld sørger hun altid for at give sin hud masser af fugt.

Min morgenrutine er… først at bruge min ansigtsbørste eller gua sha (massagesten, red.) for at sætte gang i blodcirkulationen. Jeg bruger en mild frugtsyre eller en gele-rens i badet. Efterfølgende en ansigtsmist for at berolige huden og tilføre den fugt og så en olie, som jeg sommetider mikser med lidt creme. Hellere for meget fugt end for lidt.

At pleje min hud betyder for mig... at være vedholdende. Da jeg var yngre, havde jeg superdårlig hud med acne, og det minde sidder stadig i mig.

Jeg lægger makeup, når... jeg skal ud af døren. Jeg bruger ikke meget makeup, men få gode produkter. Lidt på kinderne og lidt highlighter – så føler jeg mig godt tilpas. Jeg bruger økologisk eller mineralsk makeup, fordi det lægger sig smukt og har en plejende virkning.

Læs også: Gun-Britt Zeller: "Det må altså godt være lidt uperfekt, det hele"

Den bedste duft for mig er... bergamot. Jeg elsker den duft. Det er duften af Sydeuropa om sommeren. Den er frisk og let og har en positiv effekt på humøret.

Den alder, jeg har nu, er... fantastisk. Jeg elsker 40’erne, for jeg har meget mere selvtillid, og jeg ved, hvem jeg er. Jeg skal ikke bevise en masse for sig selv eller andre. Jeg har det liv, jeg gerne vil have, med min mand, børn, venner, familie og job. Alt det hårde, man har arbejdet for i 30’erne, høster man i 40’erne. Og så er det bare vigtigt, at du husker at læne dig tilbage i det og nyde det nogle gange uden at have for travlt.

Nutidens skønhedsideal er... karakteriseret af, at vi kan være, lige den vi helst vil være. Kvinder er mere uafhængige, selvstændige individer. Vi er ikke længere bange for at være os selv og skille os ud. Jeg synes, at vi er blevet meget bedre til at favne alle, og det giver et mere nuanceret og mangfoldigt skønhedsideal.

Jeg føler mig smukkest, når... jeg har haft tiden til at dyrke min yoga og få frisk luft. Røde kinder fra vinden og øget blodcirkulation fra yogaen. Når både krop og sind er i balance, så føler jeg mig smukkest.

Læs også: Ane Lynge-Jorléen: ”Den fører mig gennem de mest adrenalinladede præstationer uden svedlugt og -mærker”

Sidsels favoritter:

concealer.jpg

Cool concealer

Ellis Faas concealer er nem at bruge, fordi du med et enkelt klik får en passende mængde til at udjævne farveforskelle under øjnene, ved næsefløjene og der, hvor man ellers har brug for lidt ekstra dækning. Concealer S202, Ellis Faas, 220 kr.

sten.jpg

Ansigtsmassage på sengekanten

Med gua sha-stenen kan du sidde i sengen morgen og aften og give dig selv en ansigtsmassage. Den er god mod fine linjer og sætter gang i blodcirkulationen. Gua sha, Odacité, 260 kr.

multistick.jpg

Makeup med plejene effekt 

Den giver den friskeste farve på kinder og læber samtidig med, at den plejer med sheasmør, avocadoolie, og kokosolie. Multi Stick i farven Lady Bird, Ilia Beauty, 290 kr.

pads.jpg

Frugtsyre til sensitiv hud

Disse Resurfacing Pads er mættet med mild frugtsyre, der giver den fineste overflade i huden. De renser nænsomt døde hudceller væk og giver glød og spændstighed til huden. Resurfacing Pads, Malin+Goetz, 455 kr.

olie.jpg

9 olier i én

Et miks af ni forskellige olier, der til sammen giver din hud optimal næring uden at fedte. Olien trænger hurtigt ind og giver den smukkeste glød. Recovery Treatment oil, Malin+Goetz, 680 kr.

BB.jpg

Hverdagsfavorit

Ultimate W+ BB Cream, Mesoestetic, 575 kr.

Anbefalet til dig