Mona Tougaard

Foto: Getty Images Selv om foråret lader vente på sig, kan du nemt invitere dens dufte ind i dit hjem og dit liv. Se Eurowomans tips til selvforskønnelse her.

Sådan får du dit sengetøj til at dufte af fransk sommer

De nye dufte og dråber, der skal på huden, og adresserne på de steder, som forskønner sjælen.

Billede 1.jpg

Som smurt i olie

Ryd hylden, der er en ny ansigtsolie i byen. Den er fra Brasilien og baseret på Jungle Complex, som byder på alt det bedste fra regnskovens planter. Det ikke bare lyder eksotisk, det føles også som en livgivende regndans på huden.

Kaya Jungle Anti-Aging Face Oil fra COSTA BRAZIL, 825 kr. hos Arakaibeauty.com.

Billede 2.jpg

Åbent hus

Cure Lab ligger i Charlottenlund og er et skønhedshus, hvor du kan nære både dit ydre og indre alt efter, hvilken dør du går ind ad. Cure Lab tilbyder ansigtsbehandlinger med de ultrahypede produkter fra Biologique Recherche, privattræning, yoga- og pilateshold, hormonterapi og coaching.

Se mere på Curelab.dk.

LÆS OGSÅ: Hvorfor er det her den perfekte frisure?

Billede 3.jpg

Knold og tot

Nu kan det være nok med det garn, der hænger som trevlet ståluld om ørerne. Der skal hankes op i håret med en god kur, 100 strøg med ­børsten, og så op i en knold. En skødesløs én af slagsen, naturligvis.

Du skulle nødig gå hen og virke sippet.

Billede 4.jpg

Hængt til tørre

Mens vi drysser rundt med hængerøv i joggingdrengene og ordner vasketøj, drømmer vi om en solskinsdag med nyvasket, knitrende bomuld, der blafrer på tørresnoren. Men det nytter jo ikke noget. Så i stedet drypper vi fem dråber lavendelolie i vaskemidlet. Det får sengetøjet til at dufte af fransk sommer og giver ro til natten.

Økologisk lavendelolie fra URTEGAARDEN, 59 kr.

Billede 5.jpg

Duften af dybet

Er din næse sentimental (og er den født før 1985), husker den 90’ernes aquadufte, Cool Water, Acqua di Gio og Light Blue. Den nye generation af dufte, der imiterer havets friskhed, er mere sofistikerede.

De gemmer på en kompleks opbygning af lette noter, som på elegant vis overtager hinanden. “Lidt ligesom at se en regnbue over havet – lette, luftige farver, der ender i dybet,” siger Zarko Ahlmann Svensson, grundlægger af og direktør i det danske parfumehus ZARKO, som står bag Cloud No. 2.

Neroli Portofino Acqua, edt 50 ml fra TOM FORD, 860 kr.
Eau de Narcisse Bleu, edc 100 ml fra HERMÈS, 810 kr.
Mirto di Panarea Blu Mediterraneo, edt 75 ml fra ACQUA DI PARMA, 705 kr.
Cloud No. 2, edp 100 ml fra ZARKO, 1.500 kr.

LÆS OGSÅ: Model Chili Dia: Det er min go to-parfume

Billede 6.jpg

Vand en masse

Der er et pænt magisk sted i Danmark, som kun få har opdaget. Men nu afslører vi det. Det er golfhotellet og spaen Great Northern, som ligger ved Kerteminde på Fyn. Indlogering foregår i et af stedets luksuriøse hobbithuse med egen terrasse og udsigt til de anlagte søer med svaner. Sørme.

Spaen er i en klasse for sig med god plads, dampbad, sauna, kolde og varme bade, pools, og behandlingerne er udviklet af den dygtige behandler Sahar, der ved, hvordan man ­finder roen frem i alt med en puls.

Dobbeltværelse fra 1.900 kr.
Tre timer i spaen 350 kr.
Se mere på Greatnorthern.dk.
Eurowoman var inviteret til at besøge Great Northern.

Billede 7.jpg

Højt og godt hår

Først kom deres tørbørste til kroppen, siden den til ansigtet. Og nu er det hovedbundens tur. Karmamejus nye børste får døde hudceller og rester af stylingprodukter, der har udtjent deres pligt, til at flyve fra hovedbunden, øger blodcirkulationen og stimulerer nervesystemet, så håret får de bedste betingelser for at vokse og blive stærkt.

Activate Scalp Brush fra KARMAMEJU, 149 kr.

LÆS OGSÅ: Her er produkterne, der giver håret selvtillid

Billede 8.jpg

Baby, baby

Er der en baby i nærheden? Hvis den kunne tale, kunne den godt finde på at bede om at blive badet og smurt ind i den nye danske hudpleje fra So Kind. Linjen byder på sæbe, olie og creme til den lille og lindrende creme til den trætte mor.

SO KIND, priser fra 175 kr.

OBS: Grundet covid-19 er liberale erhverv på nuværende tidspunkt lukket. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Parfume