Skønhedsredaktørens tips: Dét skal du shoppe i Tax free + De bedste rejsesæt

Skønhedsredaktørens tips: Dét skal du shoppe i Tax free + De bedste rejsesæt

De af jer der har fulgt mit træningsforløb de sidste par uger, ved at jeg stort set har været ude og rejse halvdelen af den seneste måned. Dette gør selvfølgelig at man bliver ekspert i at pakke og ikke mindst, pakke let.

Se her hvad der findes af smarte rejsesæt, der forhindrer overvægt og gør det nemt at få alle produkterne med på ferien »


Mary-Kate Olsen ser lidt belæsset ud i lufthavnen - det behøver du ikke være!

Med på flyveture medbringer jeg altid masser af vand (stor flaske), en smoothie og en energibar. Jeg er slet ikke til flymad, så et eller andet (sundt) er altid godt at have med, så man ikke bliver fristet af pringles, peanuts eller trekantede sandwicher med uhyggeligt højt salt- og kalorieindhold.Dét skal du shoppe i Tax free
Der er mange der har spurgt mig om tips til, hvad de skal købe i tax-free'en, der kan være pænt overvældende til tider. Jeg havde (selvfølgelig) mit kamera med sidst jeg var forbi i lufthavnen, og fik knipset billeder af de produkter der endte i min indkøbskurv.

Kiehl's findes indtil videre kun i lufthavnen i Danmark, så det er med at hamstrer når man kommer forbi.
Jeg (og min kæreste) er fuldstændig afhængige af Coriander bodylotion og shower gel (nedenfor). Umiddelbart lyder det ikke helt fantastisk, men jeg lover - duft til den og du forstår hvad jeg snakker om!Creme de Corps er også en favorit fra Kiehl's som giver en helt uimodståelig fugt til huden og den smukkeste glans. Perfekt til bare sommerben og et must for mig når jeg lægger makeup på modeller, og smører arme og ben ind med denne gule godte;


Kiehl's produkter + Gisele Bündchen på rejse.Engelske Molton Brown (ovenfor) er billigere i lufthavnen og har fantastiske duftkombinationer. Kig efter rejseduftlysene med låg, som jeg desværre ikke fik billede af i farten. De er så praktiske og hyggelige at have med på ferien.


YSL Volume Effet Faux Cils (ovenfor) er en af mine absolutte favorit mascaraer og i lufthavnen kan man altid få den til en god pris. Her sammen med bestseller concealeren Touche Eclat.


Reality-stjernen Whtiney Port i lufthavnen.

+ Se også på Altfordamerne.dk: Mayianne Dinesens bedste tip til en travl hverdag »

Jeg har mange bodylotion-favoritter i lufthavnen, da de tit har super gode tilbud, som fx Biotherms all time favorite Lait Corporel (nedenfor). Hvis jeg kan finde den i den orange Baume Corps med abrikosolie tager jeg tit to med i kurven.Følg med næste uge når jeg afslutter min træningsdagbog. Du får opsummeringen af træningsforløbet og (måske) et billede af mig der flasher muskler... :)

God weekend!

Ps: Følg med på Saras egen blog for flere skønhedstips - www.youblushblog.com »

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed