Skal din hverdagsgarderobe opdateres? Det sørger Tommy Hilfiger for med deres nye kollektion

Skal din hverdagsgarderobe opdateres? Det sørger Tommy Hilfiger for med deres nye kollektion

Om det er nye shorts, det uundgåelige jakkesæt eller sæsonens smarte jeans, du mangler, skal du læse med her, hvor vi har samlet de fineste styles fra Tommy Hilfigers nye Limited Capsule-kollektion.

Hverdagsfavoritter kan være vanskelige at finde. Og skal de holde flere sæsoner, handler det om at gå efter styles med rene snit og i gode, holdbare materialer. Men det behøver langt fra at være lige så kedeligt, som det måske lyder. Tag nu fx et kig på Tommy Hilfigers nye non-binære tøjkollektion, der rummer smarte unisex-styles, som kan kombineres på kryds og tværs.

Det amerikanske tøjmærke Tommy Hilfiger har netop lanceret deres nye, cool unisex tøjkollektion i samarbejde med skuespiller, model og aktivist Indya Moore, der bl.a. er kendt fra tv-serien Pose.

Ikke bare en kollektion som alle andre

Kollektionen er et led i Tommy Hilfigers rejse mod en mere divers og inkluderende modefremtid, hvor alle kroppe skal føle sig værdsat og hyldet uanset form, størrelse og køn. Et ansvar, som modebranchen er nødt til at tage højde for.

Det ved Tommy Hilfiger, der allerede tilbage i 90’erne designede smækbukser, oversized polo T-shirts og hoodies. Styles, der i dag ikke kun er forbeholdt ét køn.

Og præcis dét, var skuespiller Indya Moore inspireret af, da hun blev spurgt, om hun ville være meddesigner på den nye kollektion.

Flere af Tommy Hilfigers ikoniske styles fra 90’erne er derfor blevet genskabt og moderniseret med alle køn, kropstyper, -former og -størrelser in mente.

tommy hilfiger modeserie.jpg

I forbindelse med lanceringen har Eurowoman stylet den non-binære model Juli Kocembai i det eviggyldige jakkesæt samt den croppede satinjakke. To looks, vi godt gad have i vores garderobe.

Her er fem hverdagsfavoritter fra kollektionen


tommy h-skjorte.jpg

Skjorten

En klassisk skjorte går du aldrig galt i byen med. Tag nu bare denne fine, stribede sag; den fungerer til alt, nede i og uden på bukserne og med en ekstra knap i ærmet, så du nemmere kan justere længden på dem.

jakkesaet tommy hilfiger.jpg

Jakkesættet

Jakkesættet har aldrig rigtigt været ude af modebilledet, alligevel er det ekstra hot denne sæson – i alle farver, men gerne med god bredde i buksebenene.

tommy h-polo.jpg

Polo T-shirten

En polo T-shirt er måske noget, du forbinder med din morfar, men den er meget mere og andet end dét. Denne kan fx bruges oversized over et par jeans eller som kjole med bare ben.

tommy h-shorts.jpg

Bermuda-shortsne

Bermudashorts er smarte. Og dette par er kreeret i satin og med fine detaljer som et bredt elastikbælte i livet, brede ben, der giver illusionen af en nederdel, som forener det feminine og maskuline.

tommy h-smækbukser.jpg

Smækbukserne

Smækbukser er ikke til at komme udenom denne sæson – og så endda i satin … Kæmpe ja tak! Disse har endda et justerbart bælte i livet, som gør det muligt at spænde dem ind, så de fx kan bæres med smækken nede eller snøres ind for at skabe fokus omkring taljen.

Kollektionen kan købes fra den 13. juli i Tommy Hilfigers Flagship Store på Østergade 26 i København.

Om Tommy Hilfiger

Tøjmærket blev grundlagt i 1985 af Tommy Hilfiger, der stadig fungerer som chefdesigner i dag.

Mærket er måske særligt kendt for sine blå/hvide striber og omfavner essensen af, hvad man vil betegne som klassisk amerikansk stil.

Den nye non-binære kollektion kan købes fra den 13. juli i Tommy Hilfigers Flagship Store på Østergade 26 i København.