Vis hvem du er med Pandoras O Pendant

Vis hvem du er med Pandoras O Pendant

Pandora har gentænkt måden at bære charms på. Med O Pendant kan du lade humøret eller øjeblikket bestemme dit helt særlige udtryk.

Vi er alle forskellige, og vores humør og udtryk kan ændre sig fra dag til dag og time til time. Det er tanken bag Pandoras efterårsnyhed O Pendant.

Med det nye vedhæng har Pandora genopfundet, hvordan charms kan bæres og bedst muligt udtrykke din helt egen stil. O Pendant findes i tre udgaver, og med sin klassiske O-form kan vedhænget fastgøres til halskæder, tasker, bælter eller sko og udsmykkes med de charms, der viser, hvem du er - uanset hvor stemningen eller øjeblikket tager dig hen.

Skab dit personlige smykke

Ifølge Pandora er O Pendant til alle dem, der elsker at udtrykke sig gennem de ting, de bærer. Vedhænget kan formidle individualitet og kreativitet, og hvis du vil fortælle din egen historie gennem dine personlige charms, kan du hurtigt og nemt tilføje eller flytte charms for at skabe din egen smykkehistorie.

Det fantasifulde design styres dermed af din egen legende natur - elegant den ene dag, afslappet den næste.

O Pendant er lavet af Pandoras tre bæredygtige signaturmetaller: sterlingsølv, Pandora Shine og Pandora Rose, som alle stammer fra omkring 90% genanvendte kilder.tekst_HIGH_RGB_AU19_MODEL_FAERIE_06_RGB.jpg

Raffinerede håndværksteknikker

Vedhænget har en lækker slangekædeeffekt, som er en reference til Pandoras originale armbånddesign og ved at blande raffinerede håndværksteknikker med moderne innovation åbnes det håndlavede vedhæng med et enkelt tryk på en knap: et hævet hjerte bagpå logoboldens lukning

De tre størrelser - small, medium og large - kan bæres enkeltvis eller sammen; i enkelt eller flere metalltoner og med charms fra hele Pandoras sortiment. Vedhænget i sterlingsølv findes i small, medium og large, og Pandora Shine- og Pandora Rose-versionerne findes i small og medium. De tre størrelser kan bære henholdsvis tre, fem og syv udsmykninger og kan på et øjeblik ændre udtryk fra minimalisme til maksimalisme.tekst_O-PENDANT_SILVER_02_RGB.jpg

Essensen af Pandora

O Pendant er inspireret af ikoniske elementer i Pandoras designsprog, og med O-symbolet udtrykker vedhænget hele essensen af Pandora – et smykkes samlende kraft og det ubegrænsede personlige udtryk.

Pandora-smykker sælges i mere end 100 lande på seks kontinenter gennem mere end 7500 salgssteder, inklusive mere end 2.700 konceptbutikker.

Pandora blev grundlagt i 1982 og med hovedkontor i København beskæftiger Pandora mere end 28.000 mennesker over hele verden, hvoraf mere end 13.000 er i Thailand, hvor virksomheden fremstiller sine smykker.

produkt_AU19_SPS_REBELLE_10_RGB.jpg

Vejledende priser på O Pendant

Small sterlingsølv DKK 299
Small Pandora Rose: DKK 449
Small Pandora Shine: DKK 499

Medium sterlingsølv: DKK 399
Medium Pandora Rose: DKK 699
Medium Pandora Shine: DKK 749

Large sterlingsølv: DKK 399

Se meget mere om smykkerne, priser og størrelser her