sponsoreret indhold
Præsenteret af ASICS
SPONSORERET indhold

5 Gode tips – sådan kommer du i gang med at løbe

Af: Redaktionen
08. feb. 2016 | Sundhed

Giv dig selv det bedste frirum

Træning er tit og ofte årsag til dårlig samvittighed; enten får man det ikke gjort nok, eller også føler man, at man bruger kostbar tid på det, som man burde bruge anderledes.
Men vi har alle godt af at bevæge os, og i en travl hverdag er det ikke bare sundt for kroppen, men også balsam for sjælen, hvis vi giver os selv et frirum.

Og da det nu engang er et uundgåeligt faktum, at træning er godt for os, så er det oplagt at bruge det positivt til at skabe et sundt frirum, i stedet for at få dårlig samvittighed over det.

5 gode råd til at komme godt i gang med at løbe
Undersøgelser viser, at løbere er mere tålmodige, glade og optimistiske end ikke-løbere - dertil kan du lægge de gode bivirkninger som mere overskud og energi, hvis du starter med at løbe. Men det er vigtigt at komme godt i gang:

  1. Invester i et par gode løbesko, der passer til dig.
  2. Begynd med at skifte mellem at løbe og gå, og øg løbedelen jo bedre du kommer i form.
  3. Løb regelmæssigt: 2-3 gange om ugen.
  4. Varm altid op: Start med at gå de første minutter af løbeturen.
  5. Find et godt træningsprogram at følge

Og vigtigst af alt er, at du har det godt med din træning og at det bliver dit personlige frirum.

Bliv dit eget træningscenter
Der findes et utal af træningsformer, som man kan kaste sig over, men der er mange gode grunde til at vælge løb. Dels fordi kroppen er skabt til at bevæge sig, dels fordi det ikke kræver det vildeste udstyr - men mest fordi du ikke er afhængig af noget træningscenter og kan løbe når og hvor du vil!

Kom rigtigt fra start
Selvom du ikke behøver meget udstyr, behøver du stadig godt udstyr. Specielt gode sko er vigtigt for et godt løb.

Asics har netop lanceret deres nye fuzeX-kollektion, der består af både løbesko og -tøj, der er designet med den nyeste teknologi.

fuzeX-skoene er udstyret med en ny feature: fuzeGEL-teknologi, som er en unik sammensætning af normal mellemsålsmateriale og gel, der giver en super behagelig skridtafvikling ved både at absorbere stød ved landing og give et ekstra godt afsæt.

På trods af at skoen indeholder fuzeGEL i hele skoens længde, er letheden bevaret - og med et specialdesignet mesh, har foden den optimale støtte, hvilket er det vigtigste i en løbesko, så du undgår skader.

fuzeX fås både til mænd og kvinder i flere farver og kan købes på ASICS' webshop og i udvalgte løbeforretninger verden over fra februar 2016.