Emilie Lilja introducerer BOOST FOR DUMMIES

Influencer Emilie Lilja har mødt to eliteløbere til en snak om de helt rigtige løbesko, og der er ikke tvivl om, at dette nye par adidas sko helt sikkert vil booste din løbetræning.

BOOST FOR DUMMIES er titlen på Emilie Lilja’s miniserie, hvor hun interviewer tre forskellige communities og personligheder, der alle bruger løb som en aktiv del af deres hverdag.

Influencer Emilie Lilja er om nogen passioneret omkring træning, men en MR-scanning viste i december, at hun har galoperende slidgigt. Det har ikke fået Emilie Lilja til at give op, sammen med adidas kan du følge Emilie’s genoptræningsrejse, som forhåbentlig skal resultere i en smertefri hverdag i udgangen af 2019.

Læs mere om Emilie Lilja's genoptræningsrejse i nedenståede IG post

I første episode af BOOST FOR DUMMIES møder Emilie Lilja de to eliteløbere og adidas-atleter Asmund og Peter, som præsenterer dig for denne innovative løbesko PULSEBOOST HD, der er ideel både for nybegynderen og den rutinerede.adidas-r-61.jpg

Klar, parat løbestart

Dit valg af løbesko spiller en afgørende rolle for din træning. Derfor har Emilie Lilja sat sig for at finde ud af, hvad man skal tænke over, når man opgraderer sit gear til løbeturen. Asmund og Peter er begge eliteløbere og har trænet sammen i fire år, så de ved virkelig, hvad en god løbesko kræver. Begge er begejstrede for adidas’ nye PULSEBOOST HD. Med den innovative BOOST-teknologi sikrer skoen en optimal stabilitet og en komfort i top. PULSEBOOST HD er desuden perfekt til storbysløberen, da ydersålen er udviklet i Adaptive Traxion-gummi der giver maksimal greb til hurtigt at kunne ændre retning, når du svinger skarpt eller stopper brat på din løbetur.

adidas-r-35.jpg

Asmund & Peter - Elite løbere og adidas Atleter

Godt nok har vi alle forskellige fødder og løbeteknikker, men på grund af PULSEBOOST HD’s innovative teknologi imødekommer skoen rigtig mange løberes behov. Gør dog som Asmund og Peter råder til: Mærk, hvordan skoen føles om din fod – er den blød og supportive, så vil den garanteret være noget for dig. Husk dog altid at gå rundt i dine nye løbesko i et par dage, inden du bruger dem på løbeturen.

Emilie Lilja er vild med de nye PULSE BOOST HD fra adidas – er du? Tjek videoen øverst 

Du kan følge hele Emilie Liljas genoptræningsrejse og miniserien BOOST FOR DUMMIES #liljaxadidas og på Alt.dk

075A0636.jpg

Den nye adidas Pulseboost HD