Få Chris MacDonalds bedste slanketip til løbere
gallery

Få Chris MacDonalds bedste slanketip til løbere

9. Sved på panden
Her kommer løbeturen ind, for det er vigtigt, at du træner, samtidig med at du lægger din kost om. Så har du nemlig 20 procent større chance for at holde vægttabet på den lange bane, ifølge et studie fra Internal Journal of Obesity.

2. Kom ud af komfortzonen
Sådan, som du ser ud og har det lige nu, er et resultat af den måde, du har levet på indtil videre. At ændre det kræver, at du gør tingene på en ny måde og bevæger dig ud af de vante, trygge rammer.

Læs også: Løb i lækkert løbetøj

3. Spis supermad
Spis mad, der giver energi, smager godt og er sygdomsforbyggende. Masser af bær, grønt (som spinat, broccoli, tomater, gulerod, peberfrugt), frugt (som kiwi, pink grapefrugt, bananer, æbler, appelsiner), nødder, tofu, laks, kalkun, grovvalsede havregryn og yoghurt.

Læs også: 10 råd der øger din forbrænding

4. Spis mindre portioner
Find en mindre tallerken frem, for hvis det er på tallerkenen, så spiser du det også.

5. Drop IKKE måltider
Sørg for at spise fem-seks mindre måltider om dagen i stedet for få, store.

6. Sov
Sørg for at få 7-8 timers søvn om natten. For lidt søvn gør det nemlig sværere at få dyrket motion og påvirker de hormoner, der regulerer sult- og mæthedsfornemmelsen

7. Undgå sukkerrusen
Nogle fødevarer, som slik, chokolade og fed ost, stimulerer samme områder i din hjerne som heroin. Derfor kan de være svære at give slip på. Et godt tip er ikke at have dem i huset, for så kan du ikke spise dem.

Læs også: Sig farvel til sukkertrangen

8. Boost dit stofskifte
Det kræver tre ting, nemlig masser af vand, protein til hvert måltid og at du bevæger dig, så meget du kan, i løbet af dagen.

10. Forbrænd den ekstra energi
Den energi, du ikke bruger, bliver lagret som fedt, så der er kun en løsning: bevægelse.

Chris MacDonald er ekspert i kost og motion, og mener, at man som løber, bør leve efter andre kostregler, end mange msåke lige tror. Få hans 10 bedste tip til løbere her...

1. Giv din krop energi
Det kræver energi og overskud at leve sundt, og det kræver energi at løbe. Så fyld din krop med god energi.


Læs også: Bliv sund med disse 13 vaner

Se, hvad vi ellers skriver om: Chris MacDonald