vægt

vægt

Healthie er den nye selfie

Glem alt om at kramme Obama eller din veninde i en selfie. En ny fototrend er dukket op på de sociale medier, nemlig Healthien. Amerikanske supermodeller som Heidi Klum og Gisele Bündchen er allerede godt i gang - og herhjemme er vi også med.


Medina gør det, Helle Thorning-Scmidt gør det - og det kan være, at du også er hoppet med på selfie-bølgen. Sociale netværk, som Twitter og Instagram flyder i hvert fald over med billeder af brugere, som tager et billede af sig selv og poster det med forskellige hashtags.

Nu har en helt ny type af selfies så fundet vej ind på de sociale netværk, nemlig healthien, hvor der bliver taget billeder, mens den fotograferede er i fuld gang med at svede sig til en lækker krop til træningen.

Amerikanske supermodeller som Miranda Kerr, Gisele Bündchen og Heidi Klum, men også danske kendisser som Medina og Christiane Schaumburg-Müller er med på den nye trend og tager enten billederne af sig selv eller får en ven til at knipse dem, og motiverne er alt fra styrketræning med håndvægte til gåture med vovserne.

Hvad siger I til den nye Healthie-trend? Og hopper I med på den?

 

Medina får kroppen i form.Gisele Bündchen til en Kung Fu Tai Chi-timeHeidi Klum lufter to store hunde i bjergene.Christiane i fitness-centret.Miranda Kerr pumper jern.Sangerinden Jessica Simpson foretrækker Five Fingers på løbeturen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund livsstil