Mundbind til løbere
SPONSORERET indhold

Nu kommer mundbind til løbere

Så er der godt nyt og ekstra beskyttelse på vej til løbere. Sportsbrandet Asics er klar med mundbind.

Af: Susanne Knutzen Foto: Getty
12. aug. 2020 | Sundhed | ALT.dk

Løbestierne har været ensrettet, parker lukket ned for løbere og spørgsmål og bekymring for, om løbere smitter mere end andre, har været hverdag for motionsløbere under nedlukningen af Danmark på grund af Covid-19.

Nu reagerer sportsbrandet Asics på de bekymringer, der har været om, hvordan man kan løbe sikkert under en pandemi som Covid-19, ved at lancere et mundbind med særlig fokus på løbere, deres ydeevne, komfort og beskyttelse.

ASICS har spurgt løbere, om bl.a. løb og Covid-19, og undersøgelserne viser, at 66 % af dem, der motionerer regelmæssigt, undgår bestemte ruter eller pladser for at kunne opretholde afstanden til andre. På globalt plan er syv ud af ti (68 %) mere motiverede end nogensinde for at genvinde deres fysiske form. Og otte ud af ti (79 %) af de adspurgte siger, at det er en ubehagelig oplevelse at have et mundbind på, når man løber, fordi det er svært at trække vejret, og det irriterer huden. 

“Vi ved, hvor vigtigt det er for løbere at beskytte sig selv. Men vi ved også, at mange synes, mundbind er ubehagelige og begrænsende at have på. Derfor har vi skabt et mundbind, der er designet specielt til løbere. Det innovative design giver løbere plads til at ånde naturligt, selv mens de yder deres bedste,” siger Kenichi Harano, Executive Officer og Senior General Manager hos Asics.

mundbind-artikel2.jpg

Asics mundbind til løbere er designet, så det kan dække ansigtet, mens man løber, samtidig med at det er behageligt, beskytter og gør det muligt at yde sit bedste.

Ifølge Asics gør mundbindet det muligt for løbere at trække vejret naturligt, mens bindet samtidig forhindrer spredning af dråber. Lufthuller øger nemlig luftstrømmen, mens de forhindrer, at spyt sprøjter ud i det fri. Derudover er mundbindet lavet i et vaskbart stof, der gør det lettere at holde rent.

Det nye Asics Runners Face Cover vil være tilgængelig fra september og koster 350 kr. 

Anbefalet til dig