Michelle Kristensen
SPONSORERET indhold

Michelle Kristensen gik ned med stress

Sundhedsekspert Michelle Kristensen gik ned med stress i sommeren 2016 - og kæmpede med sygdommen i to år. I ALT.dks nye podcast kan du høre hende fortælle ærligt om, hvilke konsekvenser sygdommen havde for hende.

Af: Lilja Stenstrop og Susanne Knutzen Foto: Les Kaner
15. maj. 2019 | Sundhed | ALT.dk

”Jeg var verdensmester i at fyre et smørret smil på og lade som om, alt var godt. Når jeg så satte mig ind i bilen igen og skulle køre hjem, var jeg helt smadret og overvejede, fordi jeg var så træt, at køre en lille bitte smule galt, så jeg kunne få et par dage på et hospital, hvor jeg bare kunne sove og ikke skulle være der for nogle.”

Så alvorligt var stress-sygdommen endt for sundhedsekspert Michelle Kristensen. Hun gik rundt med stress i to år og fortæller nu åbent om sygdommen i ALT.dk's nyeste podcast. Hør, hvordan den påvirkede hende, hendes arbejdsliv, familie og ikke mindst hvad hun lærte. Nemlig at sundhed ikke kun handler om kost og motion, men i ligeså høj grad det mentale.

"I dag tager jeg det mentale meget mere seriøst. Det kunne jeg også før, men så var for at se, hvor langt jeg kunne presse mig selv i en maraton, selvom det gjorde ondt. Det skulle helst gøre ondt, før det gik godt. Og den indstilling havde jeg taget med i mit arbejdsliv. At hvis det ikke gjorde ondt, havde jeg ikke gjort det godt nok. Og jeg tror, at det var derfor, jeg pressede mig selv så meget."

Rigtig god fornøjelse.

Klik her for at lytte til ALT.dks podcast på iTunes

Klik her for at høre podcasten på Spotify

Eller lyt til den her:

Vi har tidligere skrevet om Michelles historie i artiklen: "Jeg blev nødt til at lyve, da jeg gik ned med stress"

Anbefalet til dig