Bryllupsfit
SPONSORERET indhold

Fra babyfedt til bryllupsfit: Camilla har tabt 15 kilo - se hvordan her

15 kilo. Så meget har Camilla Natascha Nivaro tabt sig, siden hun begyndte sin kur for fire en halv måned siden. Ved hjælp af sund kost og motion, vejer hun nu mindre, end hun gjorde, før hun blev gravid. Målet er næsten nået. Der mangler stadig 3 kilo, inden hun er klar til sin smukke, tætsiddende bryllupskjole.

Af: Redaktionen Foto: Klaus Rudbæk
31. jul. 2018 | Sundhed | Fit living

De 19 uger som bootcampen har varet er slut, og Camilla har næsten nået sit mål. Forude venter drømmebrylluppet og bryllupskjolen, men også de sidste stædige 3 kilo. Efter en periode hvor vægttabet har stået stille, er hun nu tilbage på sporet. Hun har tabt sig yderligere og er supermotiveret.

Læs også: Fra babyfedt til bryllupsfit: Part 2

Status på Camilla efter 18 ugers bootcamp

 • Højde: 170 cm.
 • Vægt før graviditet: 66,5 kg.
 • Vægt som højgravid: 95 kg.
 • Vægt to måneder efter fødslen: 80 kg.
 • Vægt efter 19 ugers bootcamp: 65 kg.
 • Vægtmål: 62 kg.
 • Bryst nu: 90 cm. Start: 90 cm.
 • Overarme nu: 27 cm. Start: 30 cm.
 • Talje nu: 71 cm. Start: 85 cm.
 • Hofte nu: 94 cm. Start: 108 cm.
 • Lår nu: 48 cm. Start: 58 cm.
 • Fedtprocent* nu: 24,2 Start: 34,5. (*Skal ligge mellem 21-33 procent).
 • Sundhedstjek: Har været til 8-ugers undersøgelse, ammer ikke og mavemusklerne har samlet sig fint.

Vægten

“Lige nu har jeg smidt mere end 25 kilo, siden jeg var højgravid, så jeg er nået et rigtig godt stykke. Jeg vejer 65 kilo, men vil gerne tabe 3 kilo mere, fordi de 62 kilo er en vægt, jeg tidligere har følt mig godt tilpas med, men jeg kan mærke, at jeg er nået til den sværeste del. De sidste kilo føles næsten sværere end de første. Fordi det nu ser pænere ud, når jeg kigger mig i spejlet, og når jeg køber tøj, har min motivation været dalende, men efter en fitting hos Jesper Høvring, der syer min brudekjole, er jeg tilbage på sporet.

Jeg har valgt en kjole, som kræver, at jeg er helt slank og tonet, så hvis den skal sidde perfekt, skal jeg stadig strammes op. Jeg er overrasket over, hvor meget der er sket med min krop, efter jeg har født min anden søn. Efter første fødsel havde jeg stadig en stram numse, men nu er der lidt lang vej igen.”

Læs også: Challenge: Fra babyfedt til bryllupsfit

Træningen

“Jeg er blevet glad for at træne reformer-pilates hos Powerhouse Cph og har intensiveret min træning der. Det har givet mig selvtillid, fordi jeg er god til det. Jeg bliver stadig udfordret, men jeg føler mig ikke som tumpen på holdet, som jeg har gjort til holdtræningen. Det har endnu ikke tonet min krop så meget, fordi der stadig er de 3,5 kilo, jeg gerne vil tabe, men jeg kan se en forskel på mit brystparti og mine arme, og jeg kan mærke mine mavemuskler. Jeg løber stadig flere gange om ugen og har altid mine løbesko med, hvis vi for eksempel er ude at sejle. Så jeg kan tit få motioneret og kan mærke, at min krop er stærk og har det godt.”

Læs også: Træningsprogram: Fra babyfedt til bryllupsfit: Part 2

Kosten

“Jeg har været lidt for dårlig til at overholde retningslinjerne for kosten de seneste par uger, fordi det er blevet sommer, fordi der har været mange helligdage, og fordi jeg stadig har trang til søde sager. Jeg prøver at holde igen, men har nok drukket lidt mere rosé, end jeg normalt ville, og der har været et par træningstimer, der er blevet aflyst, så vægten stod stille. Så strammede jeg mig an, og fik kickstartet vægttabet igen. For at komme helt i mål, bliver jeg nødt til at fortsætte med at være disciplineret og planlægge hvornår, jeg kan spise usundt.”

Målet

“Det er vildt fedt næsten at have nået målet, og jeg er virkelig stolt af mig selv. Jeg synes, det er godt gået at have tabt så mange kilo så hurtigt, og jeg kan se, hvordan mine venner og min familie reagerer på det. De kan virkelig også se en forskel. Jeg er nede i detaljerne nu, og mange synes ikke, at jeg behøver at tabe mig mere, men det synes jeg selv. Det er min kropsfornemmelse og mit selvværd, der er det vigtigste, så selv om jeg er superstolt af det, jeg har nået, er jeg også stædig. Jeg vil ned på 62 kilo, så jeg ikke står på min bryllupsdag og er træt af ikke at have nået målet.”

Fremtiden

“Jeg vil forsætte med at leve på den her måde, men jeg vil indføre en ugentlig cheat day, så jeg kan spise en god middag med min familie i weekenden, eller gå ud og drikke vin med min kæreste. Jeg vil tage alle de ting med mig, som jeg har lært, men det skal ikke være for striks. Jeg har fået en rimelig kontrolleret tilgang til søde sager, og jeg kan ikke drikke lige så meget alkohol, som jeg har gjort tidligere, og så kan jeg mærke, at mine smagsløg har ændret sig. Fede oste og chokolade smager ikke lige så godt mere. Jeg vil forsætte med at løbe et par gange om ugen og så erstatte min mor/barn-reformer-træning med almindelig reformer. Lige nu træner jeg, som jeg kan med en baby, men jeg glæder mig til, at jeg kan være alene omkring det, for motion er også et frirum for mig. Forude venter også bryllupsrejsen, hvor vi kan fejre det hele, og jeg kan hoppe rundt i en bikini og føle mig godt tilpas.”

Vejen til målet: Kostplanen

Vil du følge samme program som Camilla, skal du spise efter Healthy Skinny Bitch-diæten (HSB), hvor du må spise 1.200 til 1.300 kalorier om dagen, i den periode du ønsker at tabe dig. Din kost skal være fordelt på i alt fem måltider, hvor nogle er små og andre større. Inddel dine måltider i morgenmad, formiddagssnack, frokost, eftermiddagssnack og aftensmad, så du spiser godt fordelt ud over dagen.

Sammensætningen af måltiderne er afgørende for, at du bliver mæt for få kalorier, samt at du får dækket kroppens behov for protein, fedt, kulhydrat, vitaminer og mineraler. Kalorierne skal primært komme fra grove grøntsager og fedtfattige proteiner samt en begrænset mængde grove kulhydrater og gode fedtstoffer. De 1.200-1.300 kalorier skal du bruge på rigtig mad. Ikke slik, kage, alkohol og flydende kalorier. Frugt skal du spise i begrænsede mængder – højest 1-2 stykker om dagen.

Anbefalet til dig