sponsoreret indhold
Præsenteret af Viaplay
SPONSORERET indhold

9 grunde til at vælge Nordens førende streamingtjeneste

03. maj. 2016 | Livsstil

Streaming er kommet for at blive. Siden de store amerikanske streamingtjenester gjorde deres indtog på vores computere og smartphones, har danskerne streamet amerikanske serier og film som aldrig før.

Dog har det haltet gevaldigt, når det gjaldt streaming af danske serier, programmer og film – både for voksne og i særdeleshed også for børn.

Men med Viaplay får du Nordens førende udbyder af digitale serier, film, sport og børneindhold. Viaplay har selvfølgelig også de store amerikanske serier og film, men streamingtjenesten skiller sig ud fra de amerikanske streamingtjenester ved at tilbyde en lang række programmer, serier og film, der har mere relevans for os danske 'streamere". Samtidig får du adgang både via computer, tablet, mobil, spilkonsol eller tv-boksen - du kan altså bogstaveligt talt se serier, film og tv, når og hvornår det passer dig.

Vi har trevlet tjenesten igennem den seneste måned (psst...første måned er gratis), og giver dig her 8 underholdende, tankevækkende, rørende og ikke mindst lattervækkende danske programmer, serier og (børne)film på Viaplay.

Programmerne

Kys, knald og kærlighed
Nej, du sidder nok ikke tilbage med en dybsindig indsigt i, hvad kærlighed og livet handler om, når programmet er slut. Men indrøm det; der er altså noget lidt sjovt (og dumt) ved et program, hvor præmissen er, at en fyr eller en pige med bind for øjnene skal kysse 15 fremmede, for da at finde ud af, om det skal fortsætte på en eventuel fræk weekenddate.

Helt i Skoven
Her sidder man lidt med forestillingen om, at producerne bag 'Helt i Skoven' selv var lidt i skoven, da de på en våd fredagsbar kom på det her koncept. Men nogle gange er det sådan helt i skoven ideer der skal til. I 'Helt i Skoven' har man iført en række kendte mennesker i store dyrekostumer, som de intet (absolut intet) kan se ud af. Herefter skal de klare sig gennem diverse strabadser, kun med hjælp fra en guide. Og ja, det er overraskende underholdende – også selvom det er ret langt ude i skoven.

Redningskvinder
Seje kvinder er bare... ja, seje. Og det er godt tv! I 'Redningskvinder' følger vi 14 seje kvinder, der gør deres ypperste for at give patienterne den bedst mulige behandling. Her er tale om en på én gang rørende og spændende dansk tv.

Børnefilmene

Inderst Inde
Har du børn, er Viaplay også ret oplagt. Børnefilmene er muligvis ikke dansk produceret, men de kommer med dansk tale. Og så er de alle sammen en ret god undskyldning for selv at krybe sammen med junior i sofaen og se en god tegnefilm. Inderst Inde, den oscar-vindende tegnefilm fra 2016, er ikke blot en af årets bedste tegnefilm, den er en af årets bedste og mest rørende film. Historien om pigen Riley, og alle hendes følelser – Glæde, Frygt, Vrede, Afsky og Triste – der flytter til en ny by. Her farer Glæde og Triste vild, og må på en lang rejse, inden de og Riley finder hjem igen.

Big Hero 6
Hiro Hamada er et vidunderbarn, når det kommer til det robottekniske. Han havner midt i et komplot, der truer med at tilintetgøre den pulserende og højteknologiske metropol San Fransokyo. Både hyggelig og ret så sjov.

Op
En anden Oscar-vindende, rørende og virkelig fin tegnefilm, der både kan få dig til at le og knibe en lille tårer. Her møder vi den 78-årig pensioneret Carl Frederiksen, der er blevet tvær og træt af livet efter at have mistet sit livs kærlighed. Men med hjælp fra en 9-årig ballonsælger og tusindvis af balloner bliver han bogstaveligt talt hejst op af sit tvære humør. En dejlig og livsbekræftende film.

Danske film

Mænd og Høns
Endelig er instruktør Anders Thomas Jensen tilbage. Denne gang med en historie om to brødre, der bestemt ikke kender til ordet brødrekærlighed. Men alligevel drager de af sted for at opsøge deres biologiske far på en lille isoleret ø. Her venter der, udover tre ukendte brødre, rækkevis af andre og spøjse overraskelser. En sikker vinder fredag aften!

I Kina spiser de hunde
'I Kina spiser de hunde' er en nymoderne dansk klassiker. Og hvordan kunne det blive andet, når man kaster et blik nedover skuespillerlisten. Her får vi fornøjelsen af Kim Bodnia, Dejan Cukic, Nikolaj Lie Kaas, Thomas Villum Jensen og Peter Gantzler. Det er historien om Arvid (Cukic), der egentlig er en kendelig bankmand, indtil han slår en bankrøver bevidstløs med en ketsjer...

Viaplay gør sig selvfølgelig også i de store amerikanske serier. Lige nu er anden sæson af den spændende Outlander her, der handler om den gifte feltsygeplejerske, Claire Randall. I 1945 bliver hun på forunderlig vis sendt tilbage i tiden til år 1743. Hendes liv er i stor fare, og hun er nødsaget til at gifte sig med den modige og romantiske unge skotske soldat, Jamie Fraser. Nu er Claire splittede mellem to mænd, to forskellige liv og to forskellige tidsaldre.

Er du ikke startede på Outlander, kan du godt regne med, at du kommer til at bruge meget af din nærmeste fremtid i Claire Randalls selskab.

Tag et smut ind forbi Viaplay her og start din første måned gratis her.