Clairvoyance åbner sjælen op
Denne artikel er sponsoreret af: Charllotte Esmarch Clairvoyance, Kate Frydkær, Lokal Clairvoyanten, Lyst-til-livet, Pia Felding, Shanti Spirit Center, Spir Rium Rådgivning ApS

Clairvoyance åbner sjælen op

Har du brug for råd og vejledning i sager, hvor du fornemmer tvivl, eller vil du bare gerne tale med en af dine afdøde venner eller familiemedlemmer, kan clairvoyante skabe kontakten og være talerør for dine åndelige vejledere.

Clairvoyance er formidling af råd fra den åndelige verden, og clairvoyante kan kommunikere med den åndelige verden og formidle kontakt til engle, afdøde og forskellige andre ånder og energier.

Vi præsenterer her en række dygtige clairvoyante, som alle kan hjælpe med at åbne sjælen op og skabe kontakt til den åndelige verden.

Åben din sjæls rygsækcharlotteEsmarch_d0494b38-0577-490b-8770-bbe74607f6fa.jpg

Klare og præcise budskaber med dybde og omsorg. En session med Charllotte giver dig indsigt, forståelse og mod på at skabe det, du allermest ønsker dig.

Sammen åbner I din sjæls rygsæk, og I kigger på, hvem du er, dit potentiale og dine drømme. Du ser din livssituation fra et andet perspektiv, og får derigennem muligheden for at ændre på nogle ting. Det er både berigende, berusende og inspirerende.

Få svar på nogle af de spørgsmål du brænder for at forstå, og det der ligger dig mest på sinde.

Hvis du søger kontakt med en af dine nære og kære afdøde, kan Charllotte være bindeleddet mellem åndelige og fysiske verden.

Læs mere her.

Clairvoyance med det hele menneske i fokusKateFrydkær_7751.jpg

Kate Frydkær sætter det hele menneske i perspektiv og fokus, når hun bruger sine evner, som Clairvoyant, Medie & Alternativ behandler. Kate arbejder både med firmaer og private personer.

Hun har en fantastisk evne til at finde balance mellem sine clairvoyante evner og det enkelte menneske, som ønsker at modtage. Noget som især afspejles i hendes evne til på fineste vis at vise omsorg, respekt, værdsættelse og empati, som er nøgleord i hendes arbejde. Kate sikrer altid, at mennesket foran hende er trygt, og hun præciserer altid, at hun er formidler af kærlighed fra universet.

Få kontakt med en af dine afdøde kæreLokalClairvoyanten8-5ca1080d6e3d.jpg

Lokal Clairvoyanten tilbyder personlig clairvoyance, hvor der i fælleskab fokuseres på din situation her og nu. Det kan være fra dit arbejdsliv, dit helbred, parforhold, din familie, din fortid eller din fremtid.

Det tager en time, hvor der bliver videreformidlet budskaber fra den åndelige verden. Og undervist i hvordan du selv kan skabe kontakt.

Lokal Clairvoyanten tilbyder også afdødekontakt. Hvis du ønsker at komme i kontakt med en afdød.,

Lokal Clairvoyanten kommer også ud til husrensning, hvis du ønsker at få fjernet uønskede ånder og energier i din bolig.

Lokal Clairvoyanten tilbyder professionel clairvoyance. 

Klarsyn, der gør dig klog på at være digLysttillivet_alt.jpg

Et klarsyn hjælper dig til at se de muligheder, du bærer i dig – og mønstre, der begrænser dig i at udnytte dem.

Clairvoyant Pehr Mathiesen er dedikeret til at hjælpe dig med at finde svar. Hans speciale er spirituel vejledning, healing, afdødekontakt, husrensning og for erhverv: Business counseling.

Pehr ser det, du ikke selv er bevidst om. Og han fortæller det, du skal have at vide på en måde, der giver selvindsigt, ro og overskud.

Forær dig selv en livsforandrende session, som kan foregå ansigt-til-ansigt, online eller pr. telefon.

Se mere på www.lyst-til-livet.dk og www.pehrmathiesen.dk eller ring på: 3071 8088

Få en krop og et sind i balancepia_felding_mentor_og_clairvoyant_ordrup_koebenhavn_redigerede.jpg

Vi lever i en stresset tid, hvor vi hurtigt mister overblik og dybde i vores liv. Det efterlader os følelses- og handlingslammede og forhindrer os i at leve det liv, vi egentligt ønsker. Gennem samtale- og hypnoseterapi, visualiseringsøvelser og guidet meditation hjælper Pia Felding dig med forene det emotionelle, fysiske og spirituelle i dig, så du kan få en krop og et sind i balance.

Pia Felding kan hjælpe dig, der døjer med parforholdsproblemer, udfordringer på jobbet, depression, lavt selvværd eller som generelt ønsker at opnå større glæde ved livet.

Læs mere på www.piafelding.dk og se fremtidige events på Facebook.

Fokus på din personlige udvikling og spirituelle vækstShanti_20190703_181636.jpg

Clairvoyant medium og Reiki Master Teacher, Paloma Zendings (tidl. Jeanie-Marie) har brugt en stor del af sit liv på at hjælpe sine klienter på rette vej i livet. Hun fokuserer især på klienternes personlige udvikling og spirituelle vækst. 

Paloma Zendings har mere end 23 års erfaring og ejer Shanti Spirit Center i Roskilde. Her tilbyder hun professionel rådgivning i clairvoyance og Loven om tiltrækning, afdødekontakt, healing, Regressionsterapi og sjælerejser. Paloma tilbyder derudover også kurser, workshops og uddannelse og afholder foredrag og Klarsynsaftener rundt omkring i Danmark og udlandet.

Paloma har medvirket i Tv programmet Forsidefruerne samt diverse podcasts.

Få indsigt i din sjælehistorikSpir_line_vilstrup_profil_images.jpg

Line Vilstrup er clairvoyant, healer og numerolog. Lines evner er at være kanal for den åndelige verden og kan give dig indsigter i din her og nu-situation og i din sjælehistorik via akasha-arkivet.

Line kombinerer sine spirituelle indsigter i jordnære clairvoyance-sessioner. Hun hjælper og klæder dig på til at træffe de rigtige valg. Oplever du stress, uro eller frustration finder mange glæde ved en Spir-session, som kombinerer clairvoyance med healing. En session, hvor Line Vilstrup både arbejder med dit underbevidste sind og din sjæl.

Line Vilstrup ønsker at give en forståelse af, hvordan den åndelige verden arbejder, og hvordan energier påvirker os. Det gør hun via clairvoyant-rådgivning, healing, numerologi og ved at lære dig at bruge dine clairvoyante evner.

Line har sin spirituelle klinik i Virum. Læs mere på www.LineVilstrup.dk.

ANBEFALING: Sign up til Lines nyhedsbrev og få en gratis hjertemeditation.

Se, hvad vi ellers skriver om: Clairvoyance & spiritualitet, Energi og Psykologi