Ed Sheeran i Game of Thrones
Foto: All Over Press

Ed Sheeran i Game of Thrones

Ed Sheeran får rolle i verdenskendt tv-serie

Den populære sanger dukker op i den kommende sæson af Game of Thrones.

De har før haft berømte musikere på besøg i serien, men alligevel må den kommende gæsterolle regnes som en af de største af slagsen, når syvende sæson af Game of Thrones får premiere. Sangeren Ed Sheeran har nemlig sagt ja til at medvirke i den verdensberømte HBO-serie.

Det afslørerede skaberne af serien, David Benioff og Dan Weiss, under et arrangement på South By Southwest Film Festival i Austin, Texas, søndag, skriver Entertainment Weekly.

Netop denne gæsteoptræden var særlig populær blandt én af skuespillerne i serien. Den unge Maisie Williams, der spiller Arya Stark, er nemlig - som så mange andre - meget glad for den rødhårede brite:

LÆS OGSÅ: Her er de 20 bedste serier nogensinde

– I nogle år har vi forsøgte at få Ed Sheeran med i serien for at overraske Maisie, og i år lykkedes det endelig, forklarede David Benioff.

Den populære sanger er en mand, der åbenbart kan lide at overraske sine fans, som da han i januar udgav de to singler 'Shape Of You' og 'Castle On The Hill' på samme dag.

Begge sange har medvirket til, at Sheeran har slået nogle vilde globale Spotify-rekorder. 'Shape of You' er eksempelvis den sang, som flest har lyttet til på 24 timer (over 10 millioner gange!), ligesom han på én dag havde over 68 millioner streaminger som kunstner på musiktjenesten.

Med sin kommende rolle følger Ed Sheeran i fodsporene på kunstnere som Gary Lightbody fra Snow Patrol, Will Champion fra Coldplay, Sigur Rós og Mastodon, der alle også har haft en såkaldt "cameo" (gæsteoptræden, red.) i Game of Thrones.

De to skabere af serien afslørede også, at ikke alle musikere er helt med på, hvad de egentlig siger ja til, når de takker ja til at medvirke i serien og skal prøve det omfattende arbejde med at skyde en enkelt scene.

– Mange (musikere, red.) siger, at de gerne vil, og derefter fortæller vi dem, at det er kedeligt, og at de vil hade det. Du kommer til at sidde ned i tre dage i 12 timer i døgnet, uddybede Dan Weiss ifølge Entertainment Weekly.

LÆS OGSÅ: 'Game of Thrones' får sin egen cocktail med dansk ingrediens

LÆS OGSÅ: Playlisten til din løbetur

LÆS OGSÅ: Sådan ville Khaleesi fra 'Game of Thrones' se ud, hvis hun var en burger

Se, hvad vi ellers skriver om: Musik og Serier