Flemming Møldrup og hustruen Rikke bor hver for sig: Derfor har vi valgt denne løsning
SPONSORERET indhold

Flemming Møldrup: "Jeg ville ikke have en familie, men da jeg så kom ind i en, ville jeg ikke ud af den igen"

Han er selv vokset op hos sin mor, mens hans far boede i et andet land. I dag er livsstilseksperten gift med Rikke, men de har valgt ikke at flytte sammen – endnu, forklarer Flemming Møldrup i ugens ALT for damerne.

Af: Lene Lykke Hovmand og Susanne Baden Jensen Foto: Peter Nørby
21. maj. 2021 | Livsstil | ALT for damerne

Den populære livsstilsekspert, der er kendt fra DRs ’Kender du typen’, er gift med Rikke Møldrup Rasmussen, men han deler bolig med sin teenagedatter, Yoko.

LÆS OGSÅ: Flemming Møldrup: ”Først sent fandt jeg ud af, HVOR dybt kærlighed kan forankres” 

Parret har nemlig foreløbig valgt at bo hver for sig, fortæller Flemming Møldrup undervejs i et stort interview i denne uges ALT for damerne.

Min hustru, Rikke, og jeg vil gerne flytte sammen på et tidspunkt, men ikke lige nu med to teenagepiger, som hver især er i gang med at folde deres vinger ud. Sammenbragte familier kan hurtigt komme under pres og til at handle om noget andet end det, man fandt sammen omkring i sin tid. Jeg siger ikke, at man ikke skal flytte sammen, men vi har valgt denne her løsning,” siger han.

Datteren Yoko har han med sin ekskone Julie Ralund, som han netop har skrevet en bog med omkring deres skilsmisse, og hvad de selv ville ønske, at de havde vidst, dengang de gik fra hinanden – herunder også tanker omkring, hvordan de samarbejder bedst muligt for deres datters skyld.

Trives bedst på farten

Flemming Møldrup har ikke selv nogen erindring om at skulle deles imellem mor og far, da han er vokset op med sin mor og med en far, som boede i Israel og ringede en gang imellem over en skrattende telefonlinje.

Den konstellation gav ham den overbevisning, at han aldrig selv skulle være en del af en familie. Han ville få det til at gå i smadder, var han sikker på.

Julie siger tit, at jeg ikke er den fastforrentede type, og det er jeg virkelig ikke. Jeg trives rigtig godt med at være på farten og med at være flydende eller utydelig i alting.  Jeg ville ikke have en familie, men da jeg så kom ind i en, ville jeg ikke ud af den igen, for der er jo ikke noget større end at få et barn. Man kan sige, at vi begge to har en følelse eller et traume i kroppen, som handler om, hvor sårbar man er, når man er skilsmissebarn. Det er vi ubevidst bevidste om, fordi vi har prøvet det selv,” siger Flemming Møldrup til ugebladet.

Læs hele interviewet i denne uges ALT for damerne, som er på gaden fra torsdag 20. maj

Anbefalet til dig