sponsoreret indhold
Forkæl dig selv eller en du holder af med en bæredygtig gave
SPONSORERET indhold

Forkæl dig selv eller en du holder af med en bæredygtig gave

Er der en mærkedag på vej, eller vil du gerne give en ’bare-fordi’-gave? Så skal du overveje at lade dig inspirere af de mange bæredygtige muligheder, der findes. På listen her finder du fire universer, der byder på en bred vifte af lækre gaver, du kan give dig selv, eller en du sætter særligt pris på.

Foto: Getty Images
27. feb. 2024 | Livsstil

Spar penge, hjælp miljøet og få mindre stress

Hos Malaika New York er bæredygtighed ikke bare en mission; det er en del af deres værdisæt.

Deres engagement i bæredygtighed begynder med deres tidløse designs skabt til at modstå tidens tand og blive værdsat i mange år fremover. De prioriterer luksuriøse materialer såsom økologisk bomuld, silke, genanvendte materialer og hør, hvilket sikrer både en luksuriøs kvalitet og miljøbevidsthed.

Deres alsidige shift-kjoler går til alt fra fester og strandferier til arbejde og udstråler ubesværet stil til enhver lejlighed og sikrer, at du føler dig mindre stresset over, hvad du skal have på. Med deres Capsule Collection, der bl.a. indeholder asymmetriske veste, tilbyder de sofistikerede designs, samtidig med at de minimerer miljøpåvirkningen. Produceret af skræddere i Tyrkiet og Portugal opretholdes de højeste standarder for håndværk og bæredygtighed. De følger ikke trends, da det er spildfuldt – både ift. tid og penge. Med deres engagement i vedvarende stil behøver du ikke konstant at jage trends eller bekymre dig om, hvad du skal have på. Invester i designs, der vil forblive værdsat i din garderobe, så du altid ser godt ud og føler dig godt tilpas, uanset hvad du skal. Malaika New York tror på, at design, der kan bæres på mere end én måde, vil blive værdsat længere. Spar penge, hjælp miljøet og stress ikke over, hvad du skal have på.

Rolige stunder og bedre søvn

And Now You Sleep er sat i verden for at inspirere dig til at prioritere bedre søvn og hvile. Her finder du funktionelle og smukke produkter, som er skabt til at lindre søvnløshed, stress og uro.

Søvn er afgørende for vores fysiske og mentale sundhed, og det var netop denne erkendelse, der tændte ilden hos founder, Marianne Dulong. Efter års research og udvikling skabte hun Deep Sleep-hovedpuden. Det blev ikke kun løsningen på hendes egne udfordringer, men også starten på And Now You Sleep, der i dag har alt fra sengetøj og tyngdedyner til hoved- og kropspuder. Alt sammen i 100 % økologisk bomuld og med fokus på kvalitet, æstetik og bæredygtighed.

Skov Studios bæredygtige designfilosofi

Skov Studio blev etableret i 2023 af tvillingesøstrene Julie og Simone Lundgaard. Fokus er på at skabe funktionelle designobjekter med træ som det centrale element. 

Skov Studio har beliggenhed ude i skoven. Samme skov som også er kilden til mange af de materialer, der bliver brugt. Skov Studio bruger ansvarligt anskaffede materialer fra træer, der skulle fældes af andre grunde end til kommercielt brug.

Følg med på Instagram og opdag Skov Studios filosofi, der hylder skønhed, der ikke er bundet af klinisk perfektion, men derimod omfavner træets naturlige ufuldkommenhed.

 

Velvære med respekt for naturen

Ønsker du en håndsæbe, der både er skånsom og velduftende og samtidig kombinerer elegant design med omsorg for naturen?

[RE·ESSENCE] er et banebrydende pulver-refillkoncentrat, der ved tilsætning af vand  forvandler sig til en lækker fugtgivende håndsæbe. Skånsomme ingredienser og nøje udvalgte dufte efterlader dine hænder bløde og velduftende.

Hvorfor pulver-refills? Fordi håndsæbe primært består af vand. Ved at tilsætte vandet selv bidrager du til mindre engangsplast og sparer hele 92 % CO2 fra transport.

Skabt med omhu i Danmark.

Anbefalet til dig