Johan Wohlert
Foto: Martin Bubandt Bassist i Mew, Johan Wohlert, gæster det nyeste afsnit af Graus Garage.

Ny bilpodcast med Johan Wohlert: ”Min Audi har sænket undervogn”

Han har spillet sammen med barndomsvennerne i Mew i 25 år, siden de mødtes første gang på Bernadotteskolen i Hellerup. Men på trods af sin finkulturelle baggrund har bassist Johan Wohlert, ifølge bilekspert Christian Grau, noget T-Hansen i ascendanten. Det fortæller han om i det nye afsnit af podcasten ”Graus garage”, der kan høres i appen Talk Town.

I den fine nordlige del af København, hvor Johan Wohlert er vokset op, kører man ofte Citroen eller måske Jaguar. Men når han vælger sine biler, ligner det mere, at inspirationen kommer fra Vestegnen end Whiskeybæltet. Det har blandt andet ført til, at han i dag kører en gennempimpet Audi Avant.

”Jeg kan ikke have en standardbil. Der skal gøres noget ved den. Der findes ikke en eneste bil fra fabrikken, der ikke kan gøres federe.”

I det nye afsnit af ”Graus garage” med Euromans motorredaktør, Christian Grau, fortæller Johan Wohlert om sine biler gennem karrieren, og det er altid kørertøjer, der har muskler. Hans Audi Avant har da også fået den helt store tur af den tidligere ejer, og det var det, han faldt for, siger han i podcasten, der kan høres i appen Talk Town.

”Den har læderkabine, rattet er fra supersportsvognen Audi A8. Den kører på 22 tommer fælge og er sænket på en Bilstein B14-undervogn. Kæmpe nørdet. Den tidligere ejer har brugt kassen på den,” fortæller han og fortsætter:

”Det handler ikke om, at de skal være dyre. Det handler om eksklusivitet. Mange af mine valg i livet handler om at have noget, som andre ikke har.”

Du kan høre mange flere historier i afsnittet, der er nummer to i rækken. Lyt med i appen Talk Town – her finder du også første afsnit med tv-vært Jacob Riising.

GrausGarage-cover1.jpg

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.


Find stærke personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast og Musik