Helene Fagerhøj Kommunalvalg
SPONSORERET indhold

ALT for damernes kandidatstafet: Mød Helene Fagerhøj

ALT for damerne sætter fokus på de kvindelige kandidater til kommunalvalget. Derfor har vi lavet en kandidatstafet, hvor kvindelige kandidater får lov til at svare på tre spørgsmål og give stafetten videre til en anden kvindelig kandidat, de har respekt for.

Af: Redaktionen Foto: Storyhouse Egmont og Presse
16. nov. 2021 | Livsstil | ALT for damerne

Jino Victoria Doabi, Radikale Venstre, Københavns Kommune har sendt stafetten videre til...

Helene Fagerhøj, Konservative, Frederiksberg Kommune

Hvad er din mærkesag?

På Frederiksberg skal vi værne om vores grønne områder og gerne få endnu flere. Årsagen til, at jeg i min tid flyttede til Frederiksberg, var, at der er så mange grønne åndehuller, og det er en af de ting, der gør Frederiksberg så fantastisk. Alle vores borgere kan benytte sig af vores grønne områder, hvad enten man er ung eller ældre.

Hvad betyder det konkret for borgerne i kommunen, at der er kvindelig repræsentation i byrådet?

Det er vigtigt, at der er  kvinder i byrådene rundt omkring, da de repræsenterer borgerne, og omtrent halvdelen af borgerne er kvinder. Dog burde køn ikke have en indflydelse på, hvorvidt man vælges ind eller ej. Alle burde stemme på den, som de føler repræsenterer bedst en selv - mand eller kvinde.

LÆS OGSÅ: Kend din kvinde, før du stemmer: Tag ALT for damernes kandidattest

Hvad betyder det for dig at have andre kvinder omkring dig i kommunalpolitik?

Køn alene betyder ikke så meget for mig personligt. Jeg vil bare gerne arbejde sammen med en masse dygtige mennesker. Det er ikke essentielt om det er mænd eller kvinder. Dog giver det ofte en bedre arbejdsdynamik med forskellige køn.

Hvem giver du stafetten videre til – og hvorfor?

Jeg giver stafetten videre til Cille Hald Egholm, fordi jeg har stor respekt for hendes politiske arbejde. Hun er virkelig dygtig til at komme i medierne, og så sørgede hun også for, at jeg for et år siden blev aktiv i studenterpolitik. Hun støtter altid op om andre kvinder, der begår sig i politik, og det har jeg kæmpe respekt for.

Læs med videre i stafetten her.

Anbefalet til dig