Hjælp til ønskebarnet
Foto: GettyImages Denne artikel er sponseret af: Copenhagen Fertility Center, Fertilitetsklinik IVF-SYD, Maigaard Fertilitetsklinik, Odense IVF Klinik, Selmer Klinik, Storkklinik København, SellmerDiers Sædbank & Vitanova.

Hjælp til ønskebarnet

At få et barn er for mange par og singler den største drøm i livet. Med et ønskebarn kan drømmen om at stifte sin helt egen familie gå i opfyldelse, men for nogen skal naturen have lidt hjælp, og drømmen kan pludselig blive en lang og til tider svær kamp.

Ventetiden kan være forbundet med skuffelser og bekymringer, som kan være svære at håndtere, og i de perioder er det vigtigt at have en tryg behandler, som kan tilbyde en professionel behandling og den nødvendige omsorg.

Vi har fundet en række fertilitetsklinikker, som alle tilbyder de nyeste fertilitetsbehandlinger samt nærvær og omsorg for din familie.

Vi gør drømmen om et ønskebarn til virkelighed
storklinik_colourbox13417770.jpgVi kender til den særlige betydning og følelse af at ønske sig et barn. Vi rådgiver og guider hver dag kvinder og par, som brændende ønsker sig et barn.

De sidste 20 år har Storkklinik i København hjulpet mere end 7.000 ønskebørn til verden, og vi vil også gerne hjælpe dig.

Vi tilbyder IVF, Insemination, ægdonation og dobbeltdonation.

Vores mål er at sikre os, at du føler dig set og hørt - vi har adgang til det største faglige netværk i Nordeuropa og udvikler os konstant. Vi tager os tid til dig - nærvær og tryghed er det centrale element.

Vi hjælper dig med at skabe en familievitanova_okt-2019.jpgVitanova startede som inseminationsklinik i 2005. Vi flyttede til større lokaler i København i 2010 og åbnede samtidig for behandling med insemination, IVF og ægdonation. Vores koncept bygger på engagement, rådgivning og støtte før, under og efter graviditeten. Vores resultater på behandlinger er i top, og vi har også stærke sproglige kompetencer: Dansk, engelsk, tysk, fransk, svensk, italiensk, arabisk, kroatisk og hollandsk.

IVF i naturlig eller modificeret cyklus giver gode resultater med minimum af bivirkninger for kvinden. IVF helt – eller næsten helt – uden hormonstimulering er det bedste valg, hvis du har lav AMH, er genetisk disponeret for bryst- eller ovariekræft, har svær endometriose eller hvis du ikke ønsker at tilføre kroppen hormoner.

Denne metode følger din krops egen naturlige cyklus, og derfor risikerer du ikke overstimulering eller bivirkninger. Ved begge metoder er målet at få dannet et æg af høj kvalitet, som tages ud og befrugtes i laboratoriet.

Vi hjælper hele familien
copenhagenFertilityCenter_gravidmave_980x585.jpgDet at få børn er at stifte familie, og hos os er netop familien i centrum. Folk kan komme i behandling som mand og kvinde, to kvinder eller som single kvinde. Copenhagen Fertility Center's mål er at få dem ud på den anden side som en familie. 

En fertilitetsbehandling kan for mange være en svær tid, og her er det vigtigt for os at støtte op med tilbud til begge køn, så alle kan yde en indsats mod det fælles mål at blive en familie sammen. 

Kom ind til en gratis og uforpligtende samtale.

Baby eller alle pengene tilbageivf_web_115.jpgFertilitetsklinik IVF-SYD har babygaranti - hvis ikke behandlingen lykkedes, får du/I alle pengene tilbage, og vi mener det.

Vi har klinikker i Odense og Fredericia og har en stab af dygtige og meget engagerede medarbejder, som er klar til at hjælpe dig.

Vores motto er: ”Hvis ikke vi kan, er der ingen, der kan”.

Vi vægter højt, at du som patient føler dig hjemme og passet godt på og prioriterer, at du til hver en tid føler dig set og hørt. Hos os er du ikke bare et nummer i rækken. 

Få opfyldt babydrømmen - kontakt os i dag. 

Sædbank med meget lav antal børn pr. doner
_sellmerdiers.jpgFor os er sæd ikke et kommercielt produkt – men en mulighed for at hjælpe barnløse. 

Medmenneskelighed, ansvarlighed og individuel hensyntagen – både i forhold til forældre, donorbørn og donorer – er vigtige mærkesager hos SellmerDiers og sikrer dig et produkt af høj kvalitet.

Derfor har SellmerDiers Sædbank, som den eneste danske sædbank, sat en meget lav graviditetsgrænse med kun 25 børn worldwide pr. donor.
Medstifter af SellmerDiers, Liza Diers, er selv blevet mor med hjælp fra en sæddonor, og blandt de ansatte er der flere forældre med donorbørn. Vi kender vigtigheden af at kunne få hjælp til et barn og ved, hvad du gennemgår.

Fertilitetsbehandling i hjemlig atmosfære
maigaard_facade.jpgMaigaard Fertilitetsklinik er grundlagt i 1998. Klinikken er ejet og drevet af speciallægerne John Kirk, Mathilde Evaldsen og Mads Riiskjær.

Klinikken er lokaliseret i Aarhus tæt på universitetet i den ikoniske blå bygning, der ligger ved Ringgaden. Vi lægger vægt på hjemlig atmosfære, hvor du/I kan føle jer godt tilpas, og alle vores behandlinger er individuelt tilpasset til stor glæde for den enkelte patient.

Vi er i frontlinjen når nyt udstyr og nye behandlingsregimer introduceres. Det har betydet, at vores resultater er på højde med de bedste i Europa, hvor vi samtidigt har formået at holde en tvillingrate på under 3 procent.

Omsorgsfuld behandling uden ventetid
OdenseIVF_1_54.jpgVelkommen til din fertilitetsklinik midt i Odense centrum. - i gå-afstand fra banegården.

Vi er en privat klinik, der tilbyder omsorgsfuld og effektiv behandling af alle former for barnløshed.

Du kan komme i behandling uden ventetid og uden henvisning fra egen læge.
Alle faser af behandlingen sker på vores EU-vævscenter-godkendte klinik og laboratorium i Odense.

Alle IVF pakker inkluderer tryghedsscanninger efter dit behov og graviditets konsultation ved jordemoder i de første 12 uger af graviditeten.

Vi holder åbent 365 dage om året
Selmer_Mikroskop-Sellmer-Klinik.jpgSellmer Klinik ligger i rolige omgivelser i Ørestaden, hvilket sikrer dig 100% diskretion under din behandling. Vi har mange års erfaring med at inseminere singler, lesbiske og heteroseksuelle par, og de mange års erfaring samt vores åbningstid 365 dage om året, er med til at sikre dig en høj succesrate.

Vi har ingen ventetider, så vi kan tilrettelægge din behandling efter dine ønsker.

For de fleste, foregår behandlingen i din naturlige cyklus uden hormonelle stimuleringer i klinikkens trygge og behagelige omgivelser, så du kan føle dig godt tilpas og afslappet under hele behandlingen. Dette er også med til at optimere dine chancer for graviditet.

Se, hvad vi ellers skriver om: Baby, Fødsel, Gravid og Gravid uge for uge