Emojis 2020
SPONSORERET indhold

Ninja, fondue og ”klemte fingre”: Se de nye geniale emojis på vej i 2020

Vi har samlet listen med alle de nye farverige emoji-figurer, som er på vej til vores mobiltelefoner i det kommende år – og det skal nok blive sjovt!

Af:: Susanne Baden Jensen Foto: Alle af Emojipedia.com
30. jan. 2020 | Livsstil | ALT.dk

Vil du sende et knus? Fortælle en person, at dit (anatomisk korrekte) hjerte banker for dem? Eller måske sende et ”spejl, det går tilbage”, hvis nogen siger noget irriterende til dig?

Så er der rig mulighed for at lege med (billed-)sproget, når listen af emojis udvides i 2020.

LÆS OGSÅ: Fra flamingo til menstruation: Se alle de nye 2019-emojis her

I alt er der 117 nye humørikoner på vej fra firmaet Unicode, som står bag opdateringen, skriver Emojipedia.

To af de helt store nyheder på listen er: En længe efterlyst smiley, der smiler med en tåre, og en hånd med alle fingerspidser samlet i en ægte italiensk mafioso-gestik, en såkaldt pinched hand.

Godt nyt til alle emoji-fans

Er du glad for at erstatte ord med de små tegnede figurer, skal du dog væbne dig en smule med tålmodighed. De bliver højst sandsynligt tilgængelig i en beta-version på Android-styresystemer omkring august og på iOS og macOS i oktober eller november, lyder vurderingen.

Til gengæld er der lagt op til masser af spændende og sjove måder at lege med ”sproget” i dine online samtaler med de mange nye emojis, der er på vej.

Du kan fx spille ’sten-saks-papir’ (når den nye sten-emoji kommer), du kan fortælle folk, at de gør noget meget gammelt med en mammut-emoji – eller sende en nuttet isbjørn, bare fordi... se den lige!

Vi har samlet nogle af vores favoritter/”hvordan har vi kunnet leve uden dem før nu?”-emojier blandt de 117 nye emojis:

1. Flaske til baby

”Skat, har du givet babyen mad?” Nu kan den sendes i form af en mand, person og kvinde – i alle hudtoner.

2020 emoji flaske til baby.jpg2. En ægte ninja

Lover du at være ”stille som en ninja”? Så sender du bare dette tegn – som også er i forskellige hudtoner.

2020 emoji ninja ny.jpg

3. Smil med en tåre

Allerede i 2018 efterlyste Theoutline.com denne emoji, som viser en helt særlig følelse. Modsat grine-smileyerne med tre typer ”græde af grine”-udtryk, så handler denne emoji om noget helt andet:

Nemlig at være SÅ glad over noget, at du bliver rørt til tåre. Friends wacht out, for vi spotter en ny favorit smiley her!

2020 emoji smiley med tåre ny.jpg

4. Send et knus

Vi kender det alle, når vi ikke kan være fysisk til stede og give en person, der virkelig fortjener det, et stort og tiltrængt kram. Men nu kommer du til at kunne sende budskabet emoji-style i stedet.

Psst: Vi kan dog ikke helt finde ud af, om den ikke (også) liiidt ligner en creepy MSN-figur? Men hey, budskabet er godt!

2020 emoji kram knus ny.jpg

5. ”Pinched hand”

Endnu et bud på en ny favorit-emoji: Når vi vil sende en form for italiensk ”mafioso møder bellissimo”-gestik. Og ja, det forudser vi, at vi OFTE kommer til!

2020 emoji italiensk hånd.jpg6. Sort kat

Føler du dig forfulgt at uheld? Eller har du måske lyst til at sende det på diskret vis til visse personer? Så får du missekatten her til at gøre netop dét med meget snart på din telefon.

2020 emoji sort kat ny.jpg

7. Forklædt emoji-ansigt med spøg og skæmt-briller

Budskabet, du kan sende til din blind date: ”Kan du gætte, hvem jeg er…?”

2020 emoji smiley med maske.jpg8. Fint tøj – til ALLE typer køn

Skal du være fin i tøjet, er der også en emoji iklædt smoking på vej. Du kan også blive en fin brud med et slør.

Det helt særlige ved disse muligheder er, at de ALLE findes i varianter med både mænd med overskæg, damer og dem imellem – naturligvis i alle hudtoner. We heart.

2020 emoji fint tøj.jpg9. En fjer

Send en fjer som den nye ”skal vi mødes til en lille én/få en lille fjer på”-date? Fremover kendt som den mest nuttede form for drunk-invitation…

2020 emoji fjer ny.jpg

10. En mammut

Denne emoji er to-delt: For den kan naturligvis bruges, når nogen siger eller gør noget sygt old og tror, at det er smart. Fremover kan du blot meget passivt-aggressivt svare dem med en (uddød) mammut.

Meeen når vi ser indad, ved vi godt, at vi nok mest kommer til at sende denne emoji som svar på en druk/fest-invitation, hvor vi egentlig meget hellere vil blive hjemme under slumretæppet med en krydsord, en pose Werthers Echte og Barnaby på skærmen. #mitlivsommammut

2020 emoji mammut ny.jpg11. Fondue

Vi ved ikke helt, hvad der sker for personerne, der har udviklet de nye emojis – men 80’erne er åbenbart tilbage, så fondue bliver (måske) det nye sort på madfronten i 2020?

2020 emoji fondue.jpg12. Spejl

Du brugte det i børnehaven, når dumme Flemming sagde et eller andet rigtig dumt. Så fik han vendt en flad hånd lige fjæs med budskabet: ”Spejl-spejl, det går tilbage!”

Nu er det fabelagtige comeback tilbage som emoji. Ha, tag den Flemming!
2020 emoji spejl.jpg

13. Potteplanter

Hell yay… Vi elsker potteplanter!

2020 emoji potteplant ny.jpg14. Dyr - dyr - dyr

Og vi elsker dyr! Og dem kommer heldigvis endnu flere skønne versioner af. Sig pænt goddag til:

Isbjørn, sæl, bæver, bille, kakerlak, flue, orm – og en (utrolig nuttet!) dronte, som er en ikke-flyvende fugl fra Mauritius, som i dag er uddød. Manglede vi en dronte? Måske ikke, men det gør vi nu!

2020 emoji dyr.jpg15. Hjerte og lunger

Online-samtale, du ikke vidste, du kunne komme til at få: ”Skat, jeg giver dig mit - anatomiske korrekte - hjerte (og som bonus kan du også få et sæt ditto lunger med...)

2020 emoji hjerte lunge.jpg

16. Sten-saks-papir

Der er en sten på vej i 2020, så du kan spille sms-versionen af 'sten-saks-papir', når du og venner skal træffe VIGTIGE beslutninger. Det bliver et hit, vi er sikre på det!

2020 emoji sten skas papir.jpg17. Transkønnet flag og symbol for transkønnet

Fordi vi skriver 2020! <32020 emoji transkønnet symbol flag ny.jpg

Vil du se HELE listen med alle 117 nye emojis - som også indeholder alt fra en toilet-svupper og bubble tea til musefælde og fladbrød - så er de samlet i videoen herunder:

Anbefalet til dig