Hjemløse får drømmebryllup
SPONSORERET indhold

Sådan fik disse to hjemløse deres drømmebryllup

Hjemløse Evelyn Adams and David Barlett havde ikke råd til at betale gebyret for deres bryllupslicens. Så gik den lokale politimand ind i sagen og sikrede dem deres drømmebryllup.

Af:: Sofie Hviid
05. apr. 2016 | Livsstil

I en skov i South Tampa bor Evelyn Adams og David Barlett. De to har boet her i tre år sammen med andre hjemløse. De har været uadskillelige i 22 år på trods af de mange udfordringer, livet har budt dem. Helbredsproblemer og sorgen over en søn, der døde i bilulykke har fyldt meget i deres liv.

Evelyn og David havde længe ønsket sig at blive gift med, men et gebyr på 600 kr. var langt mere, end de to kunne skrabe sammen.

Lokalbetjenten Daniel McDonald besluttede sig for at hjælpe dem med at finde pengene til licensen. Og da historien om de to dukkede op i avisen, begyndte tilbud at strømme ind, fortæller Daniel McDonald til News Channel 8:

 LÆS OGSÅ: Derfor bliver vi stadig gift

- Folk de aldrig havde mødt, og som aldrig havde mødt dem. Der var et bryllupsfestlokale, som kontaktede mig, og de ville gerne stå for brylluppet i Dover, og det er all-inclusive.

Billede af de to fra skoven, hvor de har boet de sidste tre år. FOTO: WSPA

En ny start
Lokale forretningsdrivende har støttet parret med alt fra smoking, til limousine og bryllupsferie og sikret, at de har fået et drømmebryllup til en værdi af 130.000 kroner, som de aldrig havde haft råd til.

Alting blev ordnet for dem, så de kunne sige ja til hinanden i smukke omgivelser, David nybarberet i smoking og Evelyn med professionelt opsat hår, makeup og en glitrende hvid kjole.

LÆS OGSÅ: Her er 15 grunde til, at det bedste er at blive gamle sammen

Parrets elskede hund Princess fungerede som blomsterpige under ceremonien, og efter festen tog de nygifte på weekend på luksushotellet The Hilton Garden Inn i Florida.

- Vi ser frem til et nyt liv... en ny start, fortalte David til tv-stationen WFLA, der dækkede brylluppet.

Den lokale betjent, som parret kan takke for hele herligheden, har også skaffet dem et sted at bo. De nygifte får for første gang i seks år et tag over hovedet.

LÆS OGSÅ: ALT for Damernes store bryllupsguide

LÆS OGSÅ: 20-årige Zainab: Jeg tror ikke på kæresteforhold før ægteskabet

LÆS OGSÅ: Kom med til mit bodegabryllup