Få et smugkig på "Fifty Shades of Grey"
SPONSORERET indhold

Få et smugkig på "Fifty Shades of Grey"

Så er den her. Få det første glimt af om "Fifty Shades"-filmen vil hitte eller floppe.

Af: ALT for damerne
24. jul. 2014 | Livsstil | ALT for damerne

Den første trailer til filmatiseringen af E.L. James' internationale bestseller "Fifty Shades of Grey" er netop offentliggjort. Og det selvom filmen først får biografpremiere den 12. februar 2015. 

Fifty Shades of Grey"-trilogien er siden udgivelsen blevet oversat til 52 sprog og har solgt mere end 90 millioner eksemplarer trods sit noget kontroversielle emne om bondage og hård sex.

– Jeg havde lyst til at fortælle, hvad der sker, når en mand med sadistiske tendenser falder for en kvinde, som ikke har samme præferencer. Jeg skrev om mine egne fantasier, og jeg er da lettet over, at jeg deler dem med 40 millioner kvinder. Så er jeg da i det mindste ikke pervers, har Erika Mitchell sagt i et interview med ALT for damerne

I rollerne som Christian Grey og Anastasia Steele ses den irske skuespiller Jamie Dornan og den amerikanske skuespillerinde og model Dakota Johnson. I andre roller vil man kunne opleve Luke Grimes som Christians bror Elliot, Victor Rasuk som Anastasias nære ven José og Jennifer Ehle som Anastasias mor Carla.

Se traileren her:

"Fifty Shades of Grey" er instrueret af Sam Taylor-Johnson og produceret af Michael De Luca og Dana Brunetti sammen med bøgernes forfatter E.L. James. Manuskriptet er skrevet af Kelly Marcel med revisioner af Patrick Marber og Mark Bomback.