5 morhacks, der gør hverdagen nemmere
SPONSORERET indhold

5 morhacks, der gør hverdagen nemmere

Nyvasket tøj, nærende morgenmad, magiske madpakker, opvask, bad og... det er umuligt at nå det hele hver eneste dag, og den dårlige samvittighed over ikke at slå til ligger næsten altid på lur. Heldigvis har vi fundet 5 geniale morhacks, som får både dig (og dine børn) nemmere gennem hverdagen.

Af: Redaktionen Foto: Getty Images
08. maj. 2018 | Børn | Vores Børn

#1 Slip for skænderier om dagens outfit

Har du også stået i morgensved og trusser og pløjet gennem børnenes klædeskabe (og vasketøjskurven med det beskidte tøj, lad os nu bare være ærlige) i et febrilsk forsøg på at finde et eller andet rent, som børnene kan få på? Eller diskuteret i timevis med dit barn, fordi det insisterer på tylskørt og bare ben i minusgrader eller Supermandskostume? Kortney Brady fra USA har fundet løsningen på problemet og delt et billede på Instagram, som er liket af over en million mennesker: brug tid sammen med dine børn søndag eftermiddag på at finde alle ugens outfits frem. Lav så en kasse til hver dag – og til hvert barn – og læg tøjet klar i dem. Du slipper for diskussioner om prinsessekjoler, før solen er stået op, børnene kan selv tage tøj på, og alle er gladere om morgenen.

Credit: @kortneybrady på Instagram

#2 Sutten, der aldrig bliver væk

Kender du de nætter, hvor dit hoved knap nok når at ramme puden, før din baby for gang nummer to millioner på samme nat får spyttet sutten ud – og selvfølgelig ikke kan finde den selv igen? Du står op, finder sutten, propper den i munden på junior, og der bliver ro. Indtil baby spytter sutten ud igen. Det var sådan, mange søvnløse nætter foregik hjemme hos britiske Laura Gerson, indtil hun fandt en super simpel måde at stoppe natteroderiet på. Hun sørgede bare for, at det ville være umuligt for hendes lille datter ikke at finde en sut, når hun vågnede i mørket. Hun lagde nemlig mindst ti sutter startegisk rundt omkring i tremmesengen, så når datteren rakte ud efter sutten, kunne hun ikke undgå at finde én. Nogle gange er de mest simple ting bare de mest geniale.

Credit: Laura Gerson på Facebook

#3 Bye bye bananfødder

Har dit barn også problemer med at finde ud af, hvilken sko, der passer på hvilken fod? Ofte ender det med bananfødder eller en unge, der er så sur, at skoene aldrig kommer på. Heldigvis er der en løsning på problemet. Andrea Yost, som står bag bloggen One Creative Housewife, har nemlig fundet ud af, at hvis du klipper et klistermærke over i to og sætter en halvdel i hver sko, så er det slut med bananfødder. Det bliver supernemt for dit barn at se, hvilken sko der skal til højre, og hvilken der skal til venstre – ja, det bliver måske ligefrem sjovt selv at tage sko på (man har vel lov til at håbe).

Credit: One Creative Housewife

#4 Spar på opvasken

'Moar, jeg er tørstig' Lyder det sådan cirka titusind gange på en almindelig hverdag i en børnefamilie. Men sjovt nok kan junior aldrig huske, hvor koppen fra sidste omgang vand eller mælk er. Og tager derfor en ny. Og en ny... Hej, kæmpe opvask! Men det er der heldigvis en løsning på. Dana Willard, som har bloggen Made Everyday, har nemlig limet magneter bag på børnenes kopper (i hver deres farve, selvfølgelig), og når de er færdige med at drikke af dem, ryger kopperne på plads – på køleskabet! Genialt, især hvis man hader at vaske op, og så kan du nemt lave det selv (eller sætte ungerne til det).

Credit: MADE Everyday (madeeveryday.com)

#5 Med mor i bad

Så skal mor og mini i bad, og det er så hyggeligt... nej, vent, ikke altid, for hvad nu, hvis det er en af de dage, hvor den lille bare ikke vil i bad? Du kunne selvfølgelig tage junior med ind under bruseren, så du kan få vasket dit fedtede hår, men vi har nok alle prøvet at stå under rindende vand og forsøge at holde fast på sådan en glat ål ­– det går aldrig godt. Mia Bjørnfort, som er mor til fire drenge, fandt en løsning på problemet, som hun delte på sin Instagram-profil: en vikle til bad. Op med baby i viklen, ind under bruseren – så kan du endda vaske hår – baby glider ingen steder, og viklen hænger du til tørre bagefter. Det bedste af det hele, siger Mia, er, at det også er hyggeligt.

Credit: @mrs_bjoernfort

Anbefalet til dig