Bedste apps til børn 0-3 år
SPONSORERET indhold

9 bedste apps for små børn mellem 0-3 år

Bliv ferieklar med den bedste digitale underholdning til de allermindste.

Af: Af Katrine Kornerup Foto: iStock
10. dec. 2016 | Børn | Vores Børn

De bedste apps til små børn er dem, der stimulerer barnets kreativitet, nysgerrighed og opfindsomhed, men samtidig er enkle og intuitive. Der er efterhånden et hav af apps på markedet, og kvaliteten er meget svingende. Vi har lavet en top 9 liste over de bedste apps til barnet mellem 0-3 år. Hvis du har bare nogle af disse på din tablet, er der garanteret god, sjov og lærerig underholdning til ferien, når barnet trænger til en lille pause..

9. Sound Touch (0-2 år)

Genial pegebogs-app til de allermindste, hvor øje-håndkoordinering, finmotorik og årsag-virkning bliver øvet. Billederne er flotte, og der er flere billeder til hver lyd.

Find “Sound Touch” i App Store eller hos Google Play den koster kr. 29,-.

8. Toca House (2-4 år)
Man tager sig af alle de daglige rutiner, som der ligger i at holde et hus rent og ordne en have. Der er 19 opgaver, man kan hjælpe beboerne med, alle foregår i roligt tempo, og er enkle og intuitive, så det passer perfekt til de små. En rigtig god app, der giver anledning til snak om alt det, familien skal ordne for at få styr på hjemmet.

Her skal fejes, tørres op, støvsuges, bades, tændes op, slås græs, vandes blomster mm.
Find “Toca House” i App Store

7. Busy Shapes (2-5 år)
En super app om farver og former til de mindste børn. Det er et simpelt og sjovt spil, hvor barnet skal putte klodser i huller med den rigtige form. App’en styrker barnets evne til at sortere og til at overskue og løse problemer. Spillets sværhedsgrad udvikler sig med barnet og udvikler barnets evne til at tænke kreativt.

Find “Busy Shapes” i App Store den koster kr. 25,-.

6. Dr. Panda’s Toy Cars (1-3 år)
Her får barnet mulighed for at kontrollere en hel by på noget, der ligner det klassiske legegulvtæppe fra børneværelset. Man kan fange tyve og slukke ildebrande, fylde containere op og hjælpe folk. Der er mange roller, barnet kan påtage sig, og det vælger selv, hvem det vil være, og hvilket af de 8 køretøjer det vil bruge. Det er nemt og enkelt at finde ud af, og barnet kan ikke gøre noget forkert.

Find “Dr. Panda Toy Cars” i App Store eller hos Google Play den koster kr. 25,-.

5. Pepi Bath 2 (2-5 år)
Du kender det sikkert. Dit barn er ikke bedste venner med tandbørsten, og det er ikke nemt at huske, at hænderne skal vaskes efter et toiletbesøg. Her kan ’Pepi Bath’ være en hjælp – appen lærer gennem leg og grin dit barn om god hygiejne.

Find “Pepi Bath 2” i App Store og i Google Play den koster kr. 25,-.

4. Lego Duplo Food (1-3 år)
’LEGO Duplo Food’ er en fin og hyggelig app til de mindste børn. De første par gange er det en god idé at spille det sammen med dit barn, men derefter vil barnet selv kunne sidde med app’en da den er nem og enkel. Igennem hele spillet får barnet trænet sin finmotorik, når det skal flytte klods

ps://www.youtube.com/watch?v=SuJj0CwYThY[/embed]

Find “LEGO Duplo Food” i App Store eller hos Google Play


3. Sago Mini Music Box (0-2 år)

Tag på musikalsk opdagelsesrejse med vennerne fra Sago mini. Der er tre forskellige destinationer og hver gang barnet rører ved skærmen, kommer der en lyd. Der er mange fine animationer og lyde i spillet. App’en er kreativ og enkel, og barnet vil hurtigt finde ud af at følge fuglen rundt i det spændende og sjove univers uden hjælp fra en voksen.

Find “Sago Mini Music Box” i App Store den koster kr. 25,-.

2. Snip Snap Snuderne (0-2 år)
Virkelig god app til de allermindste med masser af klassiske børnesange og en fin historie om Snuderik og vennen Snip. Sangene synges acapella med fagter, og børnene lærer hurtigt at synge og fagte med. Når indholdet er købt og downloadet, kræver app’en ikke internet/WIFI.

Find “Snip Snap Snuderne” i App Store og på Google Play

1. Rasmus Klump (1- 4 år)
En flot klassiker inden for apps, og nok en af de mest indholdsrige. Puslespil, tegnefilm, dansespil, pandekageværksted, bøger, huskespil, malebog og meget mere. Her er timevis af underholdning med Klump. Når først indholdet er købt og downloadet, kræver app’en ikke internet/WIFI.

Med Rasmus Klump app’en er der sjove udfordringer, hjernegymnastik, dans og meget andet for dit barn.
Find “Rasmus Klump” i App Store eller hos Google Play

LÆS OGSÅ: 8 gratis apps der er så gode, at de burde koste kassen