Bestseller-familien Holch Povlsen har fået tvillinger
SPONSORERET indhold

Efter tragedien: Bestseller-parret har fået tvillinger

Et år efter Bestseller-parret Anders og Anne Holch Povlsen mistede tre ud af deres fire børn i et terrorangreb i Sri Lanka, kan de nu kalde sig forældre til tvillingepiger.

Af: Cille Lewinsky Foto: Peter Hauerbach
11. mar. 2020 | Børn | Vores Børn

Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen og hans kone Anne har fået tvillinger.

Det skriver Jyllands-Posten.

Efter parret d. 21. april sidste år mistede tre af deres fire børn i et bombeangreb på en ferie til Sri Lanka, kunne de den 11. marts byde to ”velskabte” tvillingepiger velkommen til verden.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother: “Jeg er både i dyb sorg og fuldstændig lykkelig"

”Familien glæder sig ubeskriveligt over de to små mirakler, både til at lære dem at kende og til, at de bliver en livsbekræftende og glædelig del af familien,” skriver Kristine Mønster, Anders Holch Povlsens privatsekretær, i en skriftlig meddelelse.

Parrets yngste datter Astrid overlevede terrorangrebet sidste år, mens Alfred på fem år, Agnes på 12 år og Alma på 15 alle gik bort.

Anders og Anne Holch Povlsen har aldrig talt offentligt om tabet af deres børn, men skrev efter angrebet, hvor 255 mennesker mistede livet, en annonce i Aarhus Stiftstidende og Berlingske, hvor de takkede for omgivelsernes støtte:

”Vore tanker og kondolencer går ligeså til de mange andre familier, der også har mistet deres kære under de tragiske begivenheder i Sri Lanka,” lød det.

I starten af maj 2019 blev deres tre børn begravet i Aarhus Domkirke. Her deltog både kronprinsfamilien og daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) ved den private ceremoni.

47-årige Anders Holch Povlsen er til daglig ejer og administrerende direktør i tøjfirmaet Bestseller. Desuden ejer han mere end 220.000 hektar jord i det skotske højland.

Anbefalet til dig