SPONSORERET indhold

Video: 9 måneder (afs. 6, sæson 2) - "Heldigvis kan Victor godt lide store bryster"

Katrine har det stadig svært med sin krop efter fødslen. Med et kejsersnit og ekstra kilo på kroppen, er det ikke let for hende, at se sig selv i spejlet. Camilla er begyndt at kede sig på barslen. Hun synes det hele er blevet for rutinepræget og glæder sig til, at datteren bliver lidt ældre.

Af: Julie Bach Sandholm
05. feb. 2017 | Børn | Vores Børn

I anden sæson af web-tv-serien ‘9 måneder’ kan du følge Dea, Katrine, Camilla og Rikke i den første tid, efter de er blevet mødre.

Under graviditeten tog Katrine omkring 40 kilo på, og det har sat sine spor både fysisk og psykisk. Selvom hun er sluppet af med væsken i kroppen, er hun stadig ked af, at hun ikke ser ud som før. Hun har derfor sat gang i projekt vægttab.

Camilla er begyndt at kede sig på barslen. Selvom hun er glad for, at datteren Sarah Sofie er et let barn, synes hun der er gået rutine i hverdagen med hende. Hun ser allerede frem til, at datteren bliver lidt ældre, så hun kan lave andet end at skifte ble og give mad. 

Rikke kæmper med at få sønnen Elliot til at sove i sin barnevogn. Han sover kun i meget korte intervaller, og det går ud over hendes nattesøvn. 

I mellemtiden stresser Dea over, at det snart er blevet tid til at vælge, hvilken institution hendes datter Lola skal passes i. Der er nemlig mange muligheder. 

Find alle afsnittene af ‘9 måneder – Den første tid som mor’ her

LÆS OGSÅ: Blog: Verdens vigtigste råd til førstegangsforældre!

LÆS OGSÅ: Her er de mest sjældne babynavne i 2016

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Spis jern og få kloge børn