Giv dit barn en god start med LEGO® leg

Giv dit barn en god start med LEGO® leg

For stor til LEGO DUPLO, men for lille til avancerede byggeprojekter? Introducér junior for en verden af leg og læring med de sjove LEGO 4+ sæt, der er udviklet specielt til børn fra 4 år.

Du har måske været vidne til en lignende situation derhjemme: Lillebror forelsker sig hovedkulds i de flotte farver og mange seje detaljer i storebrors LEGO sæt. Men uanset hvor meget han higer efter at vise, at han kan altså godt kan bygge som en stor dreng nu, er han stadig lige lidt for lille til at lave de svære ting på egen hånd, og projektet ender med, at tålmodigheden slipper op, eller at en voksen samler det meste, mens barnet kigger på.

LEGO byggeri skal helst være en skøn kombination af kreativitet, leg og læring, og det kræver, at klodserne passer til barnet, der skal bygge med dem. Derfor har designerne udviklet en serie til 4+ år med alt det sjove fra almindelige klodssæt – blot i en simplere udgave, der er skræddersyet specielt til at hjælpe små, nye byggere godt fra start.

Balance mellem sjov og udfordring

LEGO 4+ er designet til at give børn i 4-års alderen en positiv og succesfuld første byggeoplevelse. Alle sæt i serien passer til det helt specifikke tidspunkt i juniors alder og udvikling – blandt andet kommer de med nemme, børnevenlige billedmanualer og praktiske startklodser, som hurtigt kan sætte gang i legen, ligesom klodserne er delt op i små poser, så det er mere overskueligt, og barnet kan koncentrere sig om at bygge én ting ad gangen.60284_Lifestyle_envr_crop_614.jpg

Med temaer lige fra LEGO Friends og LEGO City til det seje LEGO Ninjago®, og figurer, der spænder fra prinsesser til superhelte og dinosaurer, byder 4+-serien på timevis af underholdning – både undervejs, hvor de forskellige elementer i sættene kan skabe sjove legescenarier, såvel som når modellen er færdig.

Leg og lær sammen, fx hvor du hjælper med at finde de rigtige klodser eller at følge med i trinene i manualen, eller oplev det store øjeblik, det er for både barn og forældre, når junior bygger noget selv for allerførste gang. I den simple og intuitive LEGO Byggevejledninger Appen finder I interaktive guides til alle de forskellige sæt, hvor barnet kan bruge zoom-, dreje- og visningsværktøjer som hjælp til at bygge.

3 tips til at hjælpe dit barn undervejs

  1. Vær med til at finde klodserne, der skal bruges som de næste, men lad selv junior styre byggedelen. Det booster selvtilliden.
  2. Kig med i manualen, og hold øje med, hvornår barnet er klar til at gå videre til næste trin. Det kan hjælpe med at bevare fokus.
  3. Giv støtte og opbakning, når noget går galt. At lære om at fejle i et trygt og sikkert miljø er med til at gøre dit barn mere robust.

60284_Box1_v29_614.jpg