sponsoreret indhold
Sejt legetøj til piger og drenge
SPONSORERET indhold

Her er det sejeste legetøj til drenge og piger

Mangler du inspiration til julegaver eller fødselsdagsgaver til seje små rødder, så har vi samlet en liste med lækre legesager, som er sjove og både udfordrer krop og hjerne.

Af: Kicki Thomsen Foto: PR
20. nov. 2017 | Børn | Jollyroom.dk

Har du også et barn, niece eller barnebarn med krudt i rumpetten, der suger videbegærligt til sig og som elsker både at pille, nørkle og lege vilt, som du mangler gaveinspiration til? Så er her en stribe legesager som kan generere massevis af leg og både stimulere fantasi og finmotorik.

Træklodser fra BRIO

En borg, et hus, et tårn, eller måske en skål klods-suppe? Fra børn er helt små kan de have masser af glæde af klassiske træklodser. Først til at øve sig i at sætte to ovenpå hinanden, siden at vælte hvad end mor og far finder på at bygge og senere at bygge store, balancerende konstruktioner.

Anbefalet til børn fra 1 år. Find Brio træklodser her

Bilbaner

Hvor skal vejen gå hen, og hvordan laver man i cirkel? En byg-selv bilbane er både sjov og udfordrende, og hvis den har kanter, som denne, kan man også køre på den med selvkørende biler!

Anbefalet til børn fra 1 år. Find byg-selv bilbanen her

Magformers

Med Magformers kan fantasien få frit lejde, og de små magnetiske trekanter kan med lidt fingersnilde samles til alt fra en bold til en vaffelis.

Anbefalet til børn fra 3 år. Find Magformers her

Magnetiske klodser

Hvis den mindste byggeentusiast skal have lidt hjælp og opmuntring til at lykkedes med byggeriet, så prøv smarte klodser med magneter, som gør det hele meget nemmere.

Anbefalet til børn fra 1,5 år. Find Magicube her

Magisk sand

Tænk sig, hvad man ikke kan bygge af magisk sand, som lader sig modellere og hænger sammen så let som ingenting? Sandslotte, statuer og huler.

Anbefalet til børn over 5 år. Find Magic Sand her

Elbiler

Var det noget med en sej elbil, der kan gøre alle på vejen grønne af misundelse – inklusive de voksne? 

Anbefalet til børn fra 3 år. Find Jeep elbilen her

Anbefalet fra 3 år. Find Mini Cooper elbilen her

LEGO – klassikeren til alle aldre

Til de helt små er der DUPLO, til de større børn er LEGO Friends og Starwars. Rumstationer og vilde maskine-byggeprojekter, til pigerne husbyggeri, luftballoner og pink drager

Anbefalet til børn fra 2 år. Find Duplo togbanen her

Anbefalet til børn fra 6 år. Find LEGO Friends her 

Kuglebane

Det er både skægt og svært at konstruere en kuglebane og se kuglerne afsted i gangene bagefter.

Anbefalet til børn fra 6 år. Find kuglebanen her

Armbrøst og skydere

Ting man kan skyde med ér bare sjove, når man er ved at være stor. Og med denne seje, halvautomatiske armbrøst kan man snildt øve sig i at skyde dåser ned sammen med sin yndlingsvoksen i haven. Og pst… Pilene er lavet af plast med skum udenpå, så hverken egern eller poder er i fare.

Anbefalet til børn fra 8 år. Find Nerf armbrøst her

Anbefalet til dig