I bad med blinkende babyalarm
SPONSORERET indhold

I bad med blinkende babyalarm

Selv et bad kan være en udfordring, når en baby er flyttet ind.

Af: Lone Sole, blogger Foto: Istock Photo
07. jul. 2015 | Børn | Vores Børn

“Nå, du sover? Jamen, så er det ud i voksiposen.” Får lirket det sovende baby væk fra brystet. Godt, det lykkedes.

Så skal han i noget varmt tøj. Lede, lede, lede – dér! Striktrøje coming up. Og vanter. Og den forbandede hue, han ikke gider. På med den. Løfte forsigtigt over i voksiposen. Kunne sætte enhver erfaren hjernekirurg til vægs med nyerhvervede, helt rolige og kontrollerede hænder.

Fordel ved ikke at være pumpet på koffein længere. Perfekt. Han sover stadig. Highfiver mig selv, mens Emmaljunga’en forlader bryggerset. Udenfor er godt. Babyer sover altid meget mere i frisk luft. Perfekt. Ind igen. Tænder alarm.

Der er ro. Sådan, jeg styrer det her barsel.

Næste plan: I bad! Trænger til varme og noget der ikke dufter af lun mælk. Af med joggingtøjet. Ind under strålerne og væk med hårelastikken. Går sgu all in og vasker hår også. Han sover helt sikkert længe. Frisk luft, I ved.

Tager et hurtigt blik ud på alarmen. Den lyser rødt i alle felter. Damn it. Ud af bruser, på med Mortens badekåbe og ud i bar røv og kigge til afkom. Den sover.

Ind ud, ind ud

Nå, ind til varmen igen. I med shampoo og frem med skraberen. Har et større arbejde foran mig med at tæmme både ben og armhuler. Kig på alarm. Rødt igen? Det er simpelthen løgn. Hurtig af med shampoo, kyler skraber til side og kaster kåben omkring vådt legeme igen. Ud til vognen. Stilhed? Jamen, hvad laver han egentligt, når jeg ikke kigger?

LÆS OGSÅ: Mødre: “Vi savner sex, søvn og at gå på toilettet ALENE!”

Ind igen. Nåede faktisk både hårvask og de værste områder med skraber. Success til mig. Og så på med noget tøj inden ungen lyser rødt igen. Frem med hårtørreren. Krøllerne tørrer jo ikke sig selv. Fuld power.

Kig på alarm. Rødt. Slukker tørreren. Den røde lampe slukkes. Tænder igen. Frem med rødt lys. Det her virker mærkeligt. Kigger en ekstra gang på alarmen, den er god nok, det er ‘parent unit’. Ok, så burde ‘baby unit’ jo være i vognen. Går ud i gangen. Og stirrer direkte ind i tændt ‘baby unit’ på hylden.

Skide fint altså, har sat alarm til mig selv i stedet for at smide den i vognen til Asger.

Hit med noget koffeinfyldt. Nu. Jesus altså..!

Læs mere på Solespointofview.com

LÆS OGSÅ: Ammehjerne er lig klog mor

LÆS OGSÅ: Barsel: Sæt lige mor på pause, tak!

LÆS OGSÅ: Træt, træt, træt – få de bedste råd til mere søvn