Mandag: Sesamwok med laks og rejer
Ingredienser:
1 spsk. olie
200 g laks i strimler
200 g rejer
1 bundt forårsløg i skrå skiver på 1 cm.
200 g sukker ærter
1 dåse afdryppede bambusskud
5 små gulerødder, skåret i tynde strimler på langs
1 spsk. sesamfrø
2 fed finthakket hvidløg
1 tsk. karry
1 tsk. maizena
1½ dl fiskebouillon
1 spsk. soya
Tilbehør: 4 dl ris
Sådan gør du:
Kog ris efter anvisning på pakken
Varm olien op i en wok.
Svits karry, gulerødder og bambusskud 1 min.
Tilsæt laks og rejer og steg i 1 min.
Tilsæt sesamfrø, forårsløg, ingefær, hvidløg og sukkerærter, steg yderligere i 1 min.
Rør maizena ud i lidt vand, og hæld blandingen sammen med fiskebouillon i wok’en.
Kog igennem nogle min.
Smag til med soya.
Tilberedningstid: Ca. 25 min.
Energifordeling:
Protein 20,0 %
Fedt 16,6 %
Kulhydrat 63,4 %