Mandag: Sesamwok med laks og rejer

Ingredienser:

1 spsk. olie

200 g laks i strimler

200 g rejer

1 bundt forårsløg i skrå skiver på 1 cm.

200 g sukker ærter

1 dåse afdryppede bambusskud

5 små gulerødder, skåret i tynde strimler på langs

1 spsk. sesamfrø

2 fed finthakket hvidløg

1 tsk. karry

1 tsk. maizena

1½ dl fiskebouillon

1 spsk. soya

Tilbehør: 4 dl ris

Sådan gør du:

Kog ris efter anvisning på pakken

Varm olien op i en wok.

Svits karry, gulerødder og bambusskud 1 min.

Tilsæt laks og rejer og steg i 1 min.

Tilsæt sesamfrø, forårsløg, ingefær, hvidløg og sukkerærter, steg yderligere i 1 min.

Rør maizena ud i lidt vand, og hæld blandingen sammen med fiskebouillon i wok’en.

Kog igennem nogle min.

Smag til med soya.

Tilberedningstid: Ca. 25 min.

Energifordeling:

Protein 20,0 %

Fedt 16,6 %

Kulhydrat 63,4 %