-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Mandag: Peberkylling med nudler
Ingredienser:
500 g kyllingebryst i strimler
Marinade:
2 spsk. god jomfruolivenolie
1 spsk. puddersukker
Saften af ½ citron
Masser af soja
4 fed knust hvidløg
Rapsolie
1 courgette i julienne
Annonce
1 løg, halveres og skæres i skiver
250 g champignon i skiver
50 g sukkerærter i strimler
100 g cashewnødder
250 g kinesiske ægnudler
½ l hønsebouillon
Sådan gør du:
Kyllingen lægges i marinade mindst 20 min. gerne natten over i køleskab.
Kyllingen gennemsteges i olie på en pande.
Courgette, løg og svampe tilsættes og steger med i 3 min.
Annonce
Til sidst tilsættes sukkerærter og cashewnødder.
Ægnudlerne koger i hønsebouillon efter anvisning på pakken og vendes i kyllingeretten.
Servér med brød til.
Tilberedningstid: ca. 30 min.