-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Mandag: Peberkylling med nudler
Ingredienser:
500 g kyllingebryst i strimler
Marinade:
2 spsk. god jomfruolivenolie
1 spsk. puddersukker
Saften af ½ citron
Masser af soja
4 fed knust hvidløg
Rapsolie
1 courgette i julienne
Annonce
1 løg, halveres og skæres i skiver
250 g champignon i skiver
50 g sukkerærter i strimler
100 g cashewnødder
250 g kinesiske ægnudler
½ l hønsebouillon
Sådan gør du:
Kyllingen lægges i marinade mindst 20 min. gerne natten over i køleskab.
Kyllingen gennemsteges i olie på en pande.
Courgette, løg og svampe tilsættes og steger med i 3 min.
Annonce
Til sidst tilsættes sukkerærter og cashewnødder.
Ægnudlerne koger i hønsebouillon efter anvisning på pakken og vendes i kyllingeretten.
Servér med brød til.
Tilberedningstid: ca. 30 min.