Nyt dansk brand ‘genopfinder’ aktiv leg og sætter fokus på dit barns udvikling

Nyt dansk brand ‘genopfinder’ aktiv leg og sætter fokus på dit barns udvikling

Børn vokser normalt alt for hurtigt fra deres legetøj — hvilket er dyrt for både planeten og pengepungen. Men med MODU er der aktiv leg fra spæd til skolestart, for det danske brand skaber bæredygtigt byggelegetøj, som er alderstilpasset og udvikler sig med dit barn.

Opfordrer børn til at bygge deres eget legetøj

MODU er et legetøjssystem bestående af store skumklodser i forskellige former, som kan samles på et utal af måder. Det fungerer som et funktionelt ‘DIY’ legetøj, der giver dit barn et hav af byggemuligheder — alt fra rullebræt, gåvogne og gyngeheste til de yngste, til alverdens køretøjer til de større børn. 

tekstbillede-2-min_2_11zon.jpg


Det danske brand vil sætte fokus på aktiv leg, der stimulerer og styrker barnets motoriske færdigheder; leg, hvor hele kroppen er i brug. Samtidig inspirerer byggesystemet til fantasi og kreativitet, gennem de mange forskellige byggemuligheder.

Det unikke ved MODU er, at det kombinerer kreativitet med aktiv leg — altså en slags kreativ blanding af LEGO’s klassiske byggeklodser og de nyere bObles tumlemøbler”, fortæller de to designere, Jonathan Rasmussen og Theo Ginman.

tekstbillede-3-min_3_11zon.jpg

Støtter alle udviklingsstadierne hos dit barn

Byggesystemet imødekommer barnets udvikling — gennem utallige motoriske kreationer, der hele tiden udvikler sig med barnet. De mange byggemuligheder gør at legetøjet hele tiden kan justeres og hermed understøtte barnets vigtigste udviklingsstadier.

MODUs multifunktionelle design og lange livscyklus er indbegrebet af bæredygtigt legetøj. Det forbliver relevant for dit barn i årevis — for vokser barnet ud af én kreation, kan en anden let bygges — og sådan fortsætter det.

tekstbillede-1-min_1_11zon.jpg

Med MODU kan hele familien være med

Legetøjets interaktive design er perfekt til den inkluderende leg — hvor børn på forskellige udviklingstrin, og børn og voksne imellem, let kan samarbejde. MODU kalder det for et ‘play loop’ som alle kan være en del af: opfind, byg, brug kroppen… Endnu en væsentlig kvalitet ved brandet, som bidrager til evig spontan leg blandt hele familien. 

Vi er super stolte over at se hvor sjovt børn i forskellige aldre har det med MODU. At det kan bruges så alsidigt og bæredygtigt er en kæmpe bonus”.

tekstbillede-7-min_7_11zon.jpg
Gå på opdagelse i MODUs univers, og giv dit barn et legetøj der varer hele barndommen — et bæredygtigt valg for både planeten og pengepungen.