Onsdag: Kogt torsk med hollandaisesauce, rejer og æg

Ingredienser:

Ca. 450 g torsk

1 lille pose frosne rejer (Optøet)

3 hårdkogte æg

2 breve hollandaisesauce

½ liter skummetmælk

50 g smør

1 blomkålshoved

Ca. 500 g aspargeskartofler

Evt. lidt dild til pynt

Sådan gør du:

Kog torsk i vand tilsat lidt salt eller bouillon.

Kog kartofler og blomkål al dente.

Tilbered Hollandaisesauce efter anvisning på pakken, dog kun med 50 g smør til 2 breve.

Hak æggene og vend dem i saucen sammen med rejerne.

Drys evt. lidt dild på kartoflerne og server med saucen hældt ud over torsken og med blomkål.

Energifordeling:

Protein: 34,6E%

Kulhydrat: 32,6E%

Fedt: 32,8E%

Tip: Mange pulversaucer og andre færdigsaucer, kan være ganske udmærket, hvis de blot tilberedes med mindre smør/margarine og med skummet – eller minimælk i stedet for sødmælk.