Geggo og hendes datter Alba
Foto: PR "Generelt vil jeg gerne passe lidt mere på Alba. Det er fint at se verden, som den er, men en smule bobleplast vil jeg have lov til at pakke hende ind i."

Geggo: ”Jeg tror faktisk, det er vildere for min mor end for mig, at jeg er endt i en klassisk kernefamilie”

Hun har set sin mor blive tæsket og overnattet i hendes fængselscelle. Hun er vokset op blandt narkomaner og alkoholikere. Stephanie Karma Salvarli er barn af Bryggen, og hun har aldrig vendt den ryggen, men datterens opvækst er alligevel noget mere beige og børnevenlig.

Vi kender hende som Geggo fra hitserien ”Familien fra Bryggen”, der følger familien Kesslers begivenhedsrige og til tider forrykte liv, som kan få enhver forstadsforælder til at kløjes i croissanterne. Hun er datter af en tidligere stripklubejer, som har siddet i fængsel for både vold og knivoverfald, hun har boet i plejefamilie, og hendes far har aldrig været en del af hendes liv. Så det lå ikke rigtigt i kortene, at Geggo skulle havne i en klassisk kernefamilie. Men sådan blev det.

"Jeg tror faktisk, det er vildere for min mor, end det er for mig, at jeg er endt i en klassisk kernefamilie. Hun har også sagt: “Hold kæft, Gegsen, hvordan fanden har du gjort det?” Jeg ved det faktisk ikke. Men en gang imellem sidder jeg lige og kigger rundt – først på min fede mave, så på mit barn, der går nøgen rundt og underholder hele huset, på min mand og mine hunde – og så tænker jeg: Det har jeg sgu gjort meget godt det her. Jeg er landet et ret godt sted, siger Geggo," der er gravid med barn nummer to, endnu en pige, i det nye nummer af Vores Børn.

LÆS OGSÅ: Babynyt fra Bryggen: ‘Geggo’ er gravid

Ingen af kvinderne i familien Kessler har haft en far i deres liv. Hverken mor Linse eller nu afdøde mormor Mopper, og det har præget den 30-årige mor.

Tre_generationer.jpg
Foto: Privat

 

"Da jeg var yngre, tænkte jeg: Hvis jeg nogensinde får børn, så bliver det alene. Uden en mand. For det er jo det, jeg har set hele min opvækst. Altid. At kvinderne i min familie godt kunne selv. Jeg skal ikke forvente en mand, der bliver. Jeg skal ikke forvente en mand, som har lyst til at være far. Findes de overhovedet? Men så mødte jeg min mand, Cengiz, og nu sidder jeg her seks år senere gravid med andet barn og har skabt mig en kernefamilie, og det er jeg stolt af," fortæller Geggo, der mødte Cengiz på Bryggen. Hvor ellers.

Beige barndom

Som barn af Bryggen har Geggo oplevet mere end de fleste. Hun har set sin mor blive gennembanket af en ekskæreste, leget på den lokale legeplads side om side med de lokale alkoholikere og overnattet i sin mors fængselscelle. Barske løjer for et barn, vil mange nok mene. Geggo selv ser tilbage på sin barndom med en sjælden overbærenhed. Alligevel er hendes datters liv noget mere beige og børnevenligt.

"Generelt vil jeg gerne passe lidt mere på Alba. Det er fint at se verden, som den er, men en smule bobleplast vil jeg have lov til at pakke hende ind i. I hvert fald mere end jeg selv har været," siger Geggo, der først for alvor fandt sig selv, da hun blev mor.

ALBA min Alba (29).jpeg.jpg
Foto: Privat

 

"Det var som om, at det var det, jeg var skabt til. Jeg elskede Alba fra dag et. Det var sådan en helt automatisk kærlighed. Mit liv startede først rigtigt, da jeg blev mor," fortæller hun om datteren, der er meget spændt på at blive storesøster i sensommeren. 

Læs hele interviewet med Stephanie Karma Salvarli i det nye nummer af magasinet Vores Børn, som er på gaden fra d. 25. juni. Her fortæller hun også om sin egen barndom på Bryggen og om at vokse op uden en far.

Faktaboks

Bogen 'Stephanie Karma Geggo - Fra vild teenager til businesskvinde og mor' er netop udkommet hos Politikens Forlag.

 

Forside.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Mor, Kendte og Familieliv