SPONSORERET indhold

Video: 9 måneder (afs. 7, sæson 2) - "Jeg tror gerne Victor vil se mig i noget andet end kasket og joggingtøj"

Katrine glæder sig til sin fødselsdag, hvor hun skal ud at spise med kæresten Victor. Hun håber på at nyt tøj og drinks kan sparke gang i sexlivet igen. Camillas datter er ved at få sine første tænder og har derfor rigtig ondt, hvilket skærer i Camillas moderhjerte.

Af:: Julie Bach Sandholm
12. feb. 2017 | Børn | Vores Børn

I anden sæson af web-tv-serien ‘9 måneder’ kan du følge Dea, Katrine, Camilla og Rikke i den første tid, efter de er blevet mødre.

Selvom Katrine stadig ikke er helt okay med sin krop endnu, glæder hun sig til sin fødselsdag, hvor hende og kæresten Victor skal ud og male byen rød alene for første gang siden fødslen. Hun håber at aftenen kan blive en kickstarter til sexlivet, som stadig ikke fungerer helt. 

Camillas datter Sarah Sofie er dårlig, fordi hun er ved at få sine første tænder. Det gør ondt i Camillas moderhjerte at vide, at hun ikke kan stille meget op, for at datteren får det bedre. 

I mellemtiden har Rikke og Dea travlt med diverse aktiviteter med deres babyer.

Dea skal til babysvømning for første gang med Lola, og det er hun vildt spændt på.

Imens er Rikkes kalender stoppet til randen med baby-bio, baby salmesang, svømning og meget mere med mødregruppen. Selvom hun har et presset skema, synes hun stadig det er vildt hyggeligt at have mulighed for at være social med de andre mødre.   

Find alle afsnittene af ‘9 måneder – Den første tid som mor’ her

LÆS OGSÅ: Blog: Verdens vigtigste råd til førstegangsforældre!

LÆS OGSÅ: Her er de mest sjældne babynavne i 2016

LÆS OGSÅ: "At blive fædre har ændret os"