Indretning
SPONSORERET indhold

1 stue 2 stilarter

Vi har indrettet en stue på to måder med udgangspunkt i den samme sofa og lampe. Se, hvordan farver og tilbehør kan gøre hele forskellen!

Af: Mette Helena Rasmussen Foto: Tia Borgsmidt
19. okt. 2015 | Bolig | BoligLiv


MIAMI STYLE

Er du til lyse pasteller med sorte kontraster, skal du kigge på Miami-stilen med grafiske detaljer, print og grønne planter. Her får vores nordiske indretningsstil et amerikaniseret sweet twist af rosa
toner. Miks materialer som marmor, sten og farvet glas.


Lyst og let
Vi valgte at male væggen bag sofaen  fra sofakompagniet.dk en meget sart rosa. De grafiske puder er fra Place de Bleu, den laksefarvede pude fra H Skjalm P., og plaiden fra House of Rym. Print fra Retro Villa og spejl fra Fired Earth. Vægmaling: R09 ‘Pudder’ Dekstrem Mat og Vaskbar i glans 5 fra Dyrup.


Sådan får du stilen
Sæt sarte pasteller, en sort stol og grafiske print til den bordeaux sofa. Væglampen fra Flos fås i Illums Bolighus. Gulvtæppet er fra Ikea, og stolen er fra By Lassen.


Bland materialerne
Marmor og glas er populære materialer nu. På bordene med marmorplader designet af Louise Lönborg står en glasvase fra House Doctor, en lyserød krukke fra Menu hos Retro Villa og en lille stenfyrfadsstage fra et loppemarked.


Luksus og dramatik
Her har vi malet væggen en dramatisk mørkeblå. Velourpuderne er designet af Christina Lundsteen, det volumiøse messingsofabord med glasplade er fra Old, og vintage messingvæglampen Brutalist er designet af Svend Aage Holm Sørensen. Billedet fra The Clay Play er fra Retro Villa. Malingen fra Flügger er en supermat Archaia kompositionsmaling i Eilersen-farven Geneve.

VINTAGE
Messing, luksus og mørke farver. Vintage Deluxe handler om mættede matte nuancer sat sammen med blankt metal, røgfarvet glas, velour og keramik. Bland vintage-møbler med nye møbler, og skab spændende kontraster.


Sådan får du stilen
Miks mørke tunge farver og eksklusive materialer som messing og blød velour. Sofaen er fra sofakompagniet.dk, og den lyserøde Chesterfieldinspirerede lænestol er fra Nordal. Det marokkanske gulvtæppe er fra Kirsten Fribert. Væglampen fra Flos fås i Illums Bolighus.


Modige farver
Ikke noget med hvidt her – vaserne på bordet er et miks i blå og grønne toner. De høje vaser er fra H Skjalm P. Den lille mørkeblå vase er fra Casalinga, og lågkrukken er fra Ditte Fischer.

► SE OGSÅ: Ny stil i stuen: 3 look med den samme sofa
► SE OGSÅ: 1 sofa i 3 stilarter
► SE OGSÅ: Indret en arbejdsplads i stuen