Boligtrends
SPONSORERET indhold

Sådan skal din bolig se ud i 2018

Et nyt år betyder også nye boligtrends, og her gør vi dig lidt klogere på, hvad du kan forvente af 2018. Indretningen bliver først og fremmest præget af hjemlighed, rejselyst og masser af farver.

Af: Nicola Kragh Riis
25. jan. 2018 | Bolig | ALT for damerne

Trendmæthed

Når man inden for design- og modebranchen taler om en mæthed over for trends, er der virkelig noget om det. Som formidlere af nye trends er vi også kommet til et punkt, hvor vi er mere optagede af at finde den helt personlige og unikke stil end at følge nogle dikterede strømninger. Måske har du en avocadoplante, fordi du selv havde lyst til det, og ikke fordi du har læst et sted, at det er moderne. Eller måske maler du dine vægge efter en ferie sydpå, fordi du gerne vil forlænge din feriefølelse, og ikke fordi farvefirmaer sælger historien om fjerne himmelstrøg. Og det er lige der, du har fat i den lange ende. Det gælder nemlig om at mærke efter, hvad du selv har lyst til. Det vil altid tage afsæt i den tid, vi lever i, og det udvalg af varer, der er på hylderne. Det gælder i høj grad om, at få den personlige stil og stemning frem i din indretning gennem udstillinger af særlige ejendele, valg af farver på væggene og udvalgte møbler eller lamper med en særlig historik.

Vitrineskab, Lindebjerg Design, h 210 x b 70 x d 40 cm, 13.900 kr.

LÆS OGSÅ: 9 fine notesbøger til dig, der elsker orden

Hjemlighed

Verden er under forandring, og det offentlige rum kan føles utrygt på mange måder. Som følge heraf er der opstået en ny form for hjemlighed – både i det offentlige rum, hvor restauranter, cafeer, hoteller og endda nogle arbejdspladser minder om private hjem i deres indretning. Derhjemme pakker vi stuerne ind i flere tekstiler og farver. Soveværelset er et af de vigtigste rum. Det er her, vi er helt trygge og kan lade op uden skærme og larm, men med masser af lækkert sengetøj, mørke og ro.

Sengetøj, Midnatt, fra 450 kr. pr. sæt ­eksklusiv levering.

Tæt på ækvator

Verden er blevet mindre, vi rejser mere, og vi suger inspiration til os fra hele verden. Vi omfavner hele verden i vores indretning, og vi har minder med hjem fra ferien, så vi kan drømme os tilbage. Vi vil gerne genfortolke oplevelsen og stemningen fra en ferie ved for eksempel at male væggene derhjemme. Rejseting er også i høj kurs, og her er det ikke kitschede souvenirs, vi tænker på, men mere skønne fund, som du for eksempel kan finde i den nyåbnede webshop My Journey Collection, som er til alle dem, der ikke lige selv fik fyldt kufferten med de pæne sager på rejsen.

Alt fra Bungalow, fra 180 kr.

Fantastiske farver

Tiden med de hvide vægges tyranni er slut, og det er en stor glæde for alle os, der elsker farver – og lidt skræmmende for dem, der lever bedst med hvide vægge. For farverne er generelt ikke til at komme udenom, hvis du vil skabe en dyb hjemlighed og en personlig ramme for dit liv. Malerfirmaerne gør en stor indsats for at vejlede ved hjælp af kreative og inspirerende farvekort og hjælpe kunderne til at vælge de rigtige toner. Og vi lover, at vi også her i ALT for damerne vil jagte de farverige hjem og dermed inspirere dig til at bruge
farverne på nye måder i 2018.

Sofa, fra 13.999 kr. Salonpuder med dyr, striber og mønster, pr. stk. 849 kr. Puf i ­velour, 4.499 kr. Alt fra Ferm Living.

Anbefalet til dig