Boligindretning, der går rent hjem

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Boligkompliment, CPH interior design, KARLSSON Indretning & Design, Lusaja Indretning, Nanna Wistoft Design & Oxlade Design.

Boligindretning, der går rent hjem

Stringent, hyggeligt, farverigt eller minimalistisk? Alle har forskellige behov, når det kommer til det sted, vi alle opholder os mest: Vores hjem.

Nogle gange trænger hele hytten til en make-over, andre gange er det blot et enkelt rum, der ikke fungerer optimalt. Her kan det betale sig at få en ekstern ekspert til at hjælpe, så du får det bedste ud af dit hjem. Vi præsenterer her seks professionelle indretningsdesignere, der til dagligt arbejder med at finde de helt rigtige løsninger i danske hjem og virksomheder.

Boligkompliment – Indretning med sjæl og harmoni

CPH interior design - Gør din drømmeindretning til virkelighed

KARLSSON Indretning & Design – Smuk og funktionel indretning

Lusaja Indretning – Lusaja Indretning tænker nyt med gammelt!

Nanna Wistoft Design – Boligdesigner: Vi tænker design som et middel til at skabe glæde

Oxlade Design – Fra drøm til virkelighed

Indretning med sjæl og harmoni

Har du brug for indretningshjælp med fokus på detaljer og stemning? Indretningsdesigner Trine Sofie Meincke driver firmaet Boligkompliment, hvor hun hjælper kunder med at skabe personlige indretninger. Med sine detaljerede indretningsplaner gør hun en forskel for sine kunder ved at skabe stemning og harmoni – altid med udgangspunkt i kundens egne møbler: ”Det er vigtigt, at kunden både kan se og mærke sig selv i mine indretningsplaner, og her spiller interiør med historie en rolle for den endelige stemning,” fortæller indretningsdesigner Trine Sofie Meincke.

Læs mere om Trines principper for indretning, og se billeder af hendes tidligere projekter og på hendes hjemmeside.

Gør din drømmeindretning til virkelighed

Har du brug for professionel hjælp til at gøre dit hjem mere smukt og funktionelt? Mary er indretningsarkitekt og ejer CPH interior design. Hendes indretning afspejler kundens individuelle smag, ønsker og budget – og kan være i alt fra et enkelt rum til et helt hus – en makeover eller en totalrenovation. Mary rådgiver dig omkring rum, farver og materialer samt hjælper dig med at vælge de møbler og genstande, der gør dine drømme til virkelighed.

Book et videoopkald, og få en gratis introduktion til CPH interior design her – og bliv inspireret på Instagram.

Smuk og funktionel indretning

Måske kender du det: Du har egentlig købt alle de rigtige møbler, men alligevel føles din indretning ikke helt rigtigt! Det er derfor en god idé at få besøg af en professionel indretningskonsulent, som kan udfordre og inspirere til nye måder at arrangere samt style møbler og interiør.

KARLSSON Indretning & Design har mange års erfaring i indretningsbranchen og tilbyder hjælp til både boligindretning og boligstyling, hvis boligen skal sælges. For det handler ikke bare om at få solgt sin bolig. Det handler om at få solgt sin bolig bedst muligt. Også her kan @karlsson_indretning_design hjælpe.

Lusaja Indretning tænker nyt med gammelt!

Står du og mangler inspiration til din boligindretning, eller står du med en ny bolig og ved ikke helt, hvordan du udnytter den bedst muligt?

Når man nu gerne vil have en ny boligindretning, så gør det jo ikke noget, at Lusaja Indretning ovenikøbet kan hjælpe dig med at spare penge ved at genanvende eksisterende møbler og rådgive dig omkring møbelindkøb. Her er der nemlig rigtigt mange penge at spare. Sanne Kvarnstrøm Melgaard ser mulighederne i alle boliger, og mange gange er det de små ting, der gør den store forskel.

Boligdesigner: Vi tænker design som et middel til at skabe glæde

Men et højt ambitionsniveau arbejder vi hos Nanna Wistoft Design fokuseret på at skabe unikke, personlige oplevelser og miljøer. Vores grundlinjer er klassiske, stilfulde, æstetiske og moderne. Herefter tilsættes detaljer, som bidrager med særpræg og ikke mindst personlighed. Vi har fokus på sammenhænge og balance og arbejder med fornemmelser, overraskelser, nytænkning og wauu-effekter. Vi tror på holdbar og langvarig samt tidløs indretning i modsætning til kortvarige og forbigående trends, samtidigt med at funktionalitet og praktik er centralt ligesom kvalitet og værdi.

Vi driver en ærlig, passioneret, engageret og professionel virksomhed, hvor kunderne kan få netop den sparring, de har brug for, og hvor vores kreativitet, visuelle evner, sans for detaljer, perfektionisme, viden, erfaring og styring tilfører hvert projekt en værdi.

Fra drøm til virkelighed

Oxlade Design er en indretnings- og designvirksomhed, som drives af Jennie Oxlade.

Hos Oxlade Design kan du få alt fra indretningsråd til en tovholder for helrenovering af både privatbolig og erhverv. Jennie er passioneret og meget involveret i hvert enkelt projekt, så du er garanteret en personlig oplevelse gennem hele processen, hvor der arbejdes på højtryk for, at din drøm bliver til virkelighed. ”The sky is the limit” så uanset hvilke unikke ideer du har for dit kommende boligprojekt, vil Jennie realisere dem.

@oxladedesign kan du følge med i Oxlade Designs boligunivers og blive inspireret til dit næste boligprojekt.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Interiør og Møbler