Caroline Nehring og Anthony Bogdan bolig instagram

Foto: Caroline Nehring og Anthony Bogdan

Ugens instagram-bolig

27-årige Caroline: "Det overraskede folk, at vi gjorde det”

27-årige Caroline Nehring og hendes mand har gennem flere gennemrenoveret en lægeklinik ved Tisvilde. De lader sig inspirere af hoteller og kombinerer gerne nyt med gammelt. Mød parret bag Instagramprofilen her.

Brunlige, grå og sorte nuancer.

Det er, hvad der har fået lov at snige sig ind i den gamle lægeklinik ved Tisvilde i Nordsjælland, hvor 27-årige Caroline Nehring og hendes mand, engelske Anthony Bogdan, bor og gennem de seneste par år har gjort til deres eget gennem en omfattende renovering.

I hjemmet kombinerer de klassisk interiør – som eksempelvis den smukke, gamle lysekrone, de købte med huset – med moderne stilarter som messinggreb i køkkenet og sortlakerede plankegulve. De elsker at lade sig inspirere af hoteller, fortæller de.

Mød parret bag Instagramprofilen @_our_new_home_ her og bliv klogere på deres indretningsstil nedenfor.

Kan I fortælle os lidt om, hvem I er?

Vi er Anthony, 35, og Caroline, 27, gift på sjette år og forældre til Molly på 5, Elliot på snart 4, og Lillebror, som snart kommer til verden. Anthony er englænder, og vi mødtes på Instagram.

Han rejste til Danmark for at besøge mig og endte med aldrig rigtig at rejse hjem igen. Vi har de sidste seks år drevet vores Instagramkanaler @carolinenehring og @anthonybogdan på fuldtid samt opbygget vores eget content creation agency Relate Social, hvor vi sammen hjælper brands med at lave en effektiv sociale medie-strategi, visuel identitet og foto og videoproduktion.

I slutningen af 2018 købte vi en gammel lægeklinik ved Tisvilde, som vi har renoveret selv. Vi startede kanalen @_our_new_home_ sideløbende med projektet og elsker nu at dele ud af alle vores projekter.

Venteværelset i den gamle lægeklink er omdannet til et smukt kontor.
Venteværelset i den gamle lægeklink er omdannet til et smukt kontor.

Hvor har I fået interessen for boligindretning fra?

Vi har begge en kæmpestor skabertrang, og indretning og renovering er så tilfredsstillende for os. Vi elsker at bygge ting op helt fra bunden og se muligheder steder, hvor det ellers kan være lidt svært.

Sofaen er fra Dii VAN OH, og stolen er Flemming Lassens moderne klassiker, Den Trætte Mand.
Sofaen er fra Dii VAN OH, og stolen er Flemming Lassens moderne klassiker, Den Trætte Mand.

Beskriv jeres stil?

Vores stil er meget vores egen, klassisk, men alligevel ret moderne og udelukkende monokromt med elementer af varme, naturlige, brunlige farver. Vi er ikke minimalister, men holder af et rent udtryk, og så elsker vi kontraster og farven sort.

I pejsestuen har de bygget en bogreolen rundt om vinduet. Stol fra Fjord Interior.
I pejsestuen har de bygget en bogreolen rundt om vinduet. Stol fra Fjord Interior.

Hvad bliver I inspireret af?

Vi elsker Pinterest, og Instagram, der er massevis af fede profiler med deres helt egen stil. Jeg elsker, når folk er gennemførte og tager deres stilunivers helt til stregen. Hoteller er også helt klart et sted, vi elsker at hente inspiration.

Billy reolen fra IKEA er et af Carolines egne DIY hack.
Billy reolen fra IKEA er et af Carolines egne DIY hack.

Hvad er den mest sjove/skæve/overraskende inspiration, som I har brugt i jeres hjem?

Jeg tror, at det, som overraskede de fleste, var, da vi olierede alle vores flotte hvidpigmenterede gulve kulsorte. Jeg sov heller ikke så godt natten før... men resultatet er vi enormt glade for. Det giver en fed kontrast. Vi har lært gennem tiden, at for at få de fedeste udtryk med de sorte gulve, er det bare bedst med meget lyse møbler.

Stolen her er opkaldt efter Flemming og Mogens Lassens mor maleren Ingeborg Winding.
Ingeborg stolen er 'lillesøster' til Den Trætte Mand, og er opkaldt efter de to danske arkitekter Flemming og Mogens Lassens mor.

Hvad er det seneste, I har købt til jeres bolig?

For et par dage siden købte vi et kunstværk af rispapir fra Fjord Interior. Vi havde en gallerivæg før, men udtrykket blev lidt rodet, og vi ønskede noget, der gav et lidt mere rent udtryk. Samtidig skulle det være kæmpestort da vores stuer godt kan bære noget med lidt størrelse. Det er faktisk bare et stort stykke papir, men det giver lige præcis den effekt, vi ønskede.

Bag sofaen hænger et kunstværk af rispapir fra Fjord Interior. De små sofaborde er fra Norr11.
Bag sofaen hænger et kunstværk af rispapir fra Fjord Interior. De små sofaborde er fra Norr11.

Hvilken ting har overlevet længst i jeres hjem?

Jeg har en Kitchen Aid køkkenmaskine, som jeg købte til mig selv, da jeg blev 15. Det er stadig min yndlingsting, som jeg bruger dagligt. Den er samtidig supersmuk i køkkenet. Mange af vores møbler er dog noget, vi har anskaffet os, efter vi har købt huset, da vi før boede i en noget mindre lejlighed. Der skulle en del til at indrette det her. For at det hele ikke skulle se alt for nyt ud, har vi også brugt længe på at prøve at finde nogle smukke genbrugsfund og secondhand ting.

Ktichen Aid køkkenmaskinen er Carolines yndlingsting, som hun bruger dagligt.
Ktichen Aid køkkenmaskinen er Carolines yndlingsting, som hun bruger dagligt.

Hvad høster flest likes, når I deler det på Instagram?

Vores DIY-projekter og hall.

Vi elsker at kaste os ud i at lave tingene selv. Det startede, fordi vi simpelthen ikke havde råd til at hyre hjælp til alle de ting, vi gerne ville lave, og lidt efter lidt prøvede vi os frem.

Nu er vi efterhånden blevet ret gode til at finde på og bygge selv. Vi er bestemt ikke professionelle og laver også mange fejl undervejs, men det er en sjov proces at dele med dem, der sidder og kigger med. Vores gamle hall med det originale skakternede gulv og lysekrone er vi rigtig glade for, og det gør huset helt unik.

Caroline og Anthonys hall få mange likes på Instagram.
Caroline og Anthonys hall få mange likes på Instagram.

Jeres yndlingsrum i boligen?

Jeg er vild med vores hall og spisestuen. Vi var enormt meget i tvivl, da vi lavede køkkenet, om vi skulle vælte væggen og lave et stort køkkenalrum. Men vi valgte at holde dem separat, en beslutning, vi er enormt glade for, og som vi synes passer rigtig godt til huset.

Spisebordsstole fra Menu og lysekrone fra Nordal.
Spisebordsstole fra Menu og lysekrone fra Nordal.

Hvad er det næste, der skal ske i jeres hjem?

Det næste, der skal ske, er, vi skal i gang med de fire badeværelser… Et projekt, vi har udskudt, dels pga. økonomi, dels fordi det simpelthen er så svært at lægge sig fast på en stil. Vi laver dem alle samtidig for at få et ens udtryk.

Babyværelset har Caroline og Antony indrettet med rolige og naturlige farver.
Babyværelset har Caroline og Anthony indrettet med rolige og naturlige farver.

Hvilken indretningsstil eller ting vil aldrig finde vej til jeres hjem?

Man vil aldrig finde pangfarver i vores hjem. Jeg er vild med det hos andre, men vi ejer ikke en eneste ting i en stærk farve.

Jeres favorit-Instagrammere?

@polkenstudio

@sdr.villavej

@thehoppyhome

Molly og Elliots værelse.
Molly og Elliots værelse.

Hvad er jeres tre bedste indretningstips?

  1. Store lamper er de perfekte statement pieces. Generelt er det superfedt med et par enkelte “oversized” ting, det er med til at definere rummet og skabe ro.
  2. Montér dine gardiner i loftskinner. Det får rummet til at se markant større ud og giver et elegant udtryk.
  3. Tænk altid på at få som meget tekstur ind som muligt, og skab fede kontraster ved at sætte dem mod hinanden. Hvis man som os har en ret “rolig” farvepalette, kan man skabe blikfang og varme med ting som fx ru potter ved siden af et glasbord, en fluffy pelset stol op ad helt shiny gulve, hør gardiner ved siden af et stort spejl, vi elsker kontrasterne. Og så et lille bonustip: Man kan virkelig lære alt på YouTube! Kast dig ud i projekterne, det er den fedeste fornemmelse, når man selv har pudset væggen op, lagt fliserne eller bygget havebordet, og man kan virkelig spare mange penge ved at bruge tid på at lære det mest basale byggearbejde.
Når det regner sidder Molly og Elliot i deres tipi og læser historier. Hvis solen er fremme bliver altanen omdannet til et hyggerum med masser af puder.
Når det regner sidder Molly og Elliot i deres tipi og læser historier. Hvis solen er fremme bliver altanen omdannet til et hyggerum med masser af puder.

Hvad er den grimmeste ting i jeres hjem, som I elsker alligevel?

Det grimmeste, vi har, er et gammelt valnøddetræ, som står midt i vores indkørsel. Det har engang været meget smukt, er jeg sikker på. Men før vores tid her blev det desværre topkappet. Det har efterladt det med en meget mystisk og halvrådden vækst, som mest af alt minder om et slags haunted house. Men vi nænner ikke at fælde det, fordi vi ved, det engang var så smukt og stod stort og flot.

Den ting, I holder mest af i jeres bolig?

Den gamle lysekrone, som vi fik skrevet ind i købskontrakten. Den er simpelthen magisk, og huset ville ikke være sig selv uden den. En anden feature, som jeg altid har drømt om, er et fadebur. Vi har været heldige med et kæmpe fadebur i kælderen med de originale indbyggede reoler. Jeg er ved at anlægge køkkenhave og drivhus, og jeg elsker at gå derned med min egen hjemmelavede syltetøj.

Huset ville ikke være det samme uden lysekronen i den smukke hall.
Huset ville ikke være det samme uden lysekronen i den smukke hall.

Følg Caroline & Anthony her:

Vis os din instagram-bolig

Er din bolig helt unik, og vil du også vise den frem her på ALT.dk, så send os gerne et link til din instagramprofil til denne mail: ugensinstagrambolig@alt.dk