Farveforandring fryder
SPONSORERET indhold

Farveforandring fryder

Designer og stylist Kristine Meyers lejlighed har i de 15 år, hun har boet her, været ramme omkring lidt af hvert, lige fra stort kollektiv til sin nuværende status som farverigt og levende hjem for far, mor, to børn og en lille gravhund. Kig med indenfor her!

Af: Meyer-Lavigne Foto: Johan Rosenmunthe
28. aug. 2014 | Bolig | BoligLiv


Hvem: Designer, stylist og medejer af designbureauet Meyer-Lavigne, Kristine Meyer, Thomas Knutsson og parrets to børn, Alba på 12 og Bror på 7 år.

Hvad: Lejlighed på 140 kvadratmeter.

Hvor: København.

www.meyerlavigne.dk
__________

Fortsætter på næste side...Det lange spisebord fra Thomas’ barndom er familiens knudepunkt, og det er her, der spises, tegnes, arbejdes, leges osv. Det er også her, familiens lille gravhund slikker sol! Lampen er fra Kartell. Lysestagen fås bl.a. hos Paustian.To personligheder med funky frisurer! Urtepotteskjulerne er fra Meyer- Lavignes kollektion Flower Me Happy Pots.Skænken i spisestuen er et arvestykke. Rummelig og god i en gammel lejlighed, hvor skabsplads er en mangelvare.Det er i den solrige spisestue, at familien opholder sig mest. Det er svært at forestille sig, at der her før var en lang gang og et værelse! Det lyseblå gulv giver sammen med den lyserøde væg en fin stemning af sommer, der forstærkes af Kristines lille tableau med både levende og broderede buketter. Kristine elsker blomster! Den dekorative fisk har Bror lavet til en skoleforestilling. Den farverige løber er fra Kira Cph. Gulvet er malet i farven krystalblå u-563 fra Flügger.I modsætning til i de andre af ejendommens lejligheder er den herskabelige kakkelovn bevaret. Den er stadig i brug og varmer næsten hele lejligheden op om vinteren. Oven på kakkelovnen pynter en Flower Me Happy Pot med en buket kitschede guldroser købt i London. På bogreolen er en del af Kristines unika keramik udstillet. Den grafiske lampe er fra BoConcept. De grønne vaser er fra Kähler.Smukke tekstiler spiller op til den grå-blå væg i stuen. Farven hedder Silky stone 4457 og er fra Flügger. Gulvtæppet er fra Kira Cph. Tæppet på briksen er fra Stilleben.Et gammelt skab med glaslåge er et fint udstillingssted for alle Brors superhelte. Ovenover hænger en platte, Kristine har lavet, og et tryk fra shop.finelittleday. com. Skyen har Kristine selv syet.Bror har alt sit legetøj i oldefars gamle skab. Mobilen er fra Flensted Mobiles.Brors store passion er Lego. Her har han samlet sine yndlingsfigurer i en plexiglas sættekasse. Lignende kan købes i Hay.
__________

Fortsætter på næste side...
Bror kravler og hopper hver eneste dag fra ribben og ned i sengen. Plakaten er fra Our Childrens Gorilla, og den forreste pude er af LuckyBoySunday.Et kig fra stuen ind på Brors værelse. Et gammelt gasbord er opbevaring for magasiner og for et hyggeligt stilleben. Wiinblad-billedet er fra Kristines barndomshjem. Vasen på gulvet er fra Kähler.Også i familiens entre har Kristine leget med farverne. Den smalle entre er gjort levende med en skarp lyserød på væggen og en mintgrøn dør. Den gamle rummelige købmandsdisk sørger for orden. Lampen er fra Rie Elise Larsen, æskerne er fra Daisy, og de farverige kæder er fra Indien.Alba elsker dyr, og i vindueskarmen har hun udstillet et par porcelænshunde.12-årige Albas værelse er ligesom resten af lejligheden indrettet lyst og enkelt. Det er Donna Wilson, der står bag den finurlige pude på sengen. Plakaten over sengen er af Lisa Grue.
__________

LÆS OGSÅ: Sådan bruger jeg farver: Sarte farver
LÆS OGSÅ: Kulørt familiebolig: Forelsket i farver