Fleksible ideer til dine billeder
SPONSORERET indhold

Fleksible ideer til dine billeder

Er du er vild med at flytte rundt på dine billeder derhjemme – men træt af, at samlingen af huller i væggen vokser og vokser? Her kan du se syv nye og fleksible måder at udstille dine billeder på.

Af: Pernille Enoch Foto: Pernille Enoch
18. jun. 2013 | Bolig | BoligLiv


Hæng clipboards op:

Superpraktisk og dekorativ løsning til at udstille små kunstværker og et smukt sort-hvidt familiefoto: Tre clipboards i A4- størrelse i sort pap er hængt op ved siden af hinanden over skrivebordet. Clipboards fra Creas.com

Klik videre og se flere gode ideer!
Klare akrylkasser:

Du kan nemt skifte billederne i de klare akrylkasser ud, når du får lyst. Vi satte fem brochureholdere i tre forskellige størrelser op forskudt for hinanden på væggen og fyldte dem med kunst, print, billeder, positive ord – og et par blomster! Akrylkasser kan blandt andet købes hos Skiltex.dk.
Fleksible felter:

Med et magnetisk felt på væggen kan du hænge nye billeder og kort op med magneter efter lyst – og med et felt af tavlemaling kan familien selv kreere skiftende kunstværker! Tegn fire store kvadrater på en væg. Mal et felt med tavlemaling, et med magnetfarve, et med striber og det sidste i en farve, du holder af. Magnetfarven er grå, men du kan sagtens male den over med en anden farve maling. Tavlemaling og magnetfarve fås hos Panduro Hobby.
Nemt med japansk tape:

Japansk tape er nemt at sætte op og lige så nemt at fjerne igen. På den måde kan du udstille skiftende serier af billeder og/eller udklip uden at ødelægge væggen. Vi valgte nogle yndlingsfotos i sort-hvid og med rødlige toner. Klip billederne til kvadrater i to størrelser. Sæt dem op med japansk tape i lodrette og vandrette rækker som vist. Det er en fin måde at fortælle en historie på, f.eks. fra sommerferien, brylluppet eller børnefødselsdagen. Japansk tape fås bl.a. hos Galleri Enoch og Stilleben.
Snor med klips:

Hæng en kraftig snor op så tæt på væggen som muligt. Og hæng så rigeligt med klips på. En fin og anderledes måde at udstille billeder, postkort og andre dekorative ting på. Og du kan lynhurtigt skifte udstilling! Klips fra Ikea.
Lige på kanten:

De fleste af os har rammer fra Ikea med bred kant – hvorfor ikke bruge kanten som en lille hylde til et fint stilleben? Vælg omhyggeligt ganske få små ting, som har betydning for dig, så ender det ikke med at se rodet ud. Vi klæbede også et foto op på væggen oven over rammen. Bogstaverne er malet direkte på væggen.
Magnetisk glasplade:

Et chatboard er en glasplade, der både fungerer til magneter og til at skrive på. Den perfekte opslagstavle, der samtidig er skøn at se på! Vi har hængt en rød udgave op ved siden af et billede i samme størrelse sat op med japansk tape. Chatboards fås i et væld af farver og størrelser hos Chat-board.dk.

Læs også: Stilleben åbner nyt print galleri