IKEA København Vesterbrogade
SPONSORERET indhold

IKEA har datoen klar: Åbner butik på Vesterbro i denne måned

Så skal IKEA-glade københavnere ikke vente meget længere... Der er nemlig kommet dato på for, hvornår den svenske møbelgigant åbner deres showroom på Vesterbrogade.

Af: Susanne Baden Jensen Foto: IKEA presse
08. aug. 2019 | Bolig | ALT.dk

Denne artikel er opdateret efter, at IKEA har offentliggjort datoen for åbningen af deres showroom i København. 
------------------

I mange år har beboerne i landets hovedstad kørt til Gentofte eller Taastrup, når de ville handle i en ”lokal” IKEA.

Men fremover bliver det endnu nemmere for københavnerne at foretage køb hos den svenske forretningskæde, der er verdenskendt for at sælge billige boligartikler. Efter sommerferien åbner IKEA nemlig et showroom på Vesterbro i København.

Og nu har den populære møbelgigat afsløret datoen for åbningen af det nye butikskoncept:

Den 29. august slår IKEA Planning Studio dørene op på Vesterbrogade 65 i København i 450 kvadratmeter store omgivelser.

LÆS OGSÅ: IKEA laver side inspireret af Google Street View: Kig ind i ÆGTE danske hjem

Under udviklingen af det nye og lidt anderledes butikskoncept har IKEA besøgt mere end 100 hjem i hovedstaden og nedsat en fokusgruppe af københavnske 'IKEA Family'-medlemmer.

- I løbet af de seneste år har vi foretaget hjemmebesøg i hovedstaden for at blive klogere på, hvilke ønsker og behov københavnerne har til deres bolig. Den indsigt, vi har fået, anvender vi nu til at skabe de bedste boligindretningsløsninger, der både tager højde for parametre som begrænset plads og københavnernes ønske om kvalitet og bæredygtighed, forklarer Planning Studio Manager i IKEA Laila Haugaard i en pressemeddelse.

Stort varehus på vej

Det nye showroom er ifølge kæden startskuddet for IKEAs indtog i København, hvor de tidligere har meldt ud, at de arbejder på at åbne et varehus på Kalvebod Brygge.

- Vi har fortsat ambitiøse planer for et varehus på Kalvebod Brygge. Det er en del af vores planer om at skabe et nyt IKEA, hvor vi er tættere på københavnerne og inspirerer dem til at leve et mere bæredygtigt liv derhjemme, siger Johan Laurell, adm. direktør i IKEA Danmark, i en pressemeddelelse.

Når IKEA åbner på Vesterbrogade 65, er det med et nyt koncept, som kun er set få steder i verden. Her er fokus på køkken- og garderobeløsninger, hvor kunderne kan komme ind og blive inspireret, få vejledning og mulighed for at bestille tid med en personlig planlægger, enten hos IKEA eller hjemme hos dem selv.

- Vi har i dag en meget stor efterspørgsel på planlægning og køb af køkken og garderobeløsninger i både Gentofte og Taastrup. Det er den efterspørgsel, vi nu imødekommer med etableringen på Vesterbrogade, lyder det fra Johan Laurell.

Butik uden "klassiskere"

Hvis du drømmer om at fylde op med IKEA-”klassiskere” som glas, lys, servietter og IKEA-porcelæn, vil det desværre ikke være muligt at købe disse populære produkter i det nye showroom, men de vil kunne bestilles til levering. (ALT.dk har tidligere lokket listen over de mest solgte produkter inden for forskellige kategorier ud af svenskerne - læs dem her).

Showroomet vil være åbent, indtil det nye varehus på Kalvebod Brygge åbner. Der er endnu ikke sat dato på åbningen af varehuset. Da IKEA fremlagde planerne om det i 2016, lød åbningsåret på 2020, men de planer er blevet udskudt, kunne Politiken melde sidste år. 

Ikea Vesterbrogade.jpgI den engelske by Tottenham findes der allerede et showroom-koncept - nu åbner et tilsvarende på Vesterbro. (Foto: IKEA)

Anbefalet til dig